Navštíveno 881x

potřeboval bych radu jak na rozšíření blatníků na rencka clio r.v. 95.. jestli koupit origo z williamsu nebo rozšířit u karosářa.. popř jestli někdo neví kolik by to mohlo stát u karosáře...
Origo asi neseženeš, a pokud ano tak se nedoplatíš, takže pokud do něčeho takového chceš jít tak bych volil šikovného karosáře
na ebay neni nejakej bodykit?
mycTD... nejak neumim moc nemecky vis?

19.11.2007, 23:36 |
m1tv proč ranec? blatniky sou stejny z obič 16v clia předni takže počitej tak 500 kus starši a nebo v aci bude stat tak 800-1000 kus .. a zadni vytahnout ..

19.11.2007, 23:52 |
m1tv tak edit maj jen obyč ale pokud nejseš na www.renaultclub.cz nebo na podobnym foru na clio tak se tam občas dily na 16v ukažou a nebudou tak drahy .. a nebo anonce a podobne jezdi jich po republice docela dost takže jen hledat ..
Tak co si pamatuju, když je rok zpátky sháněl známý, tak to byl docela problém, protože mu je nikdo nechtěl prodat, že prý se blbě shánějí, a nebo byly za docela pálku

20.11.2007, 12:30 |
Hanes No oni jsou plastový, repliky se nedělaj, občas se objevěj v inzerci,ale pod 2000Kč jsem je neviděl. Zadní rozšířit podobně jako u 1.8 16v protože jen vytáhnutý lemy vypadaj na cliu dost blbě.
jasně hosi...
Hanes: jj právě proto že to vypadá hodně blbě... ale díky
m1tv..: tak rozšířené nové stojí cca 2800 jeden.. takže to není levná záležitost ale i tak dík..
Tak mě napadá jestli by nebylo lepší podívat se po té 1.8 16V.....
Gauner: víš nechci auto kde padne vše přesně.. myslím si že o tom je tuning dělat z auta něco ,,jiného"...
Midnite: Jasně, ale nevím jestli má smysl vrážet peníze do takovýchhle úprav, když je to jenom 1.4, protože zrovna tady moc velký potenciál pro úpravy není, a navíc ti to pak nikdo nezaplatí. Pokud ale chceš nšco dělat s 1.4, tak bych ji nejspíš udržoval v co nejlepším stavu s nějakýma menšíma úpravama(sedačky, interiér, audio, kola, lak) ale víc asi nemá smysl. Viz ta diskuze o turbu na Tvůj motor. Myslím že nejlepší cesta pokud chceš upravovat motor a zůstat u Clia, by bylo sehnat tu 1.8 16V nebo toho Williamse, tam už by tohle mělo nějaký smysl a nebyly by to zbytečně vyhozené peníze. Toť můj názor.
Ale samozřejmně je tvoje věc kam ty peníze budeš cpát:o)
nechci tam turbo.. jen sem chtel nazor ostatnich co se v tom treba orientuji.. Ale ja zas myslim ze tuningu neni zas o vykonu auticka ale muzu se milit no.