Navštíveno 1201x

...takova decentka...ale nevim, nevim, jestli je to pro mě a pro autí to pravý... Co myslíte?

19.11.2007, 19:58 |
dolph jj... me seto líbí .. jen mi tam trochu nesedí ty černé prostředky .. cvypadá to jak ty plastové kritky co se davaji na stodvacítky.. ale jinak teda pecka..
nevim jestli jsou kola tvoje ale kdyby jsi je nechtel tak bych mel asi zajem :))
dolph:
Díky, no uvidíme, jak to celé dopadne:o)
Jinak kola si myslim, že neprodejná:o) Ale nikdy neříkej nikdy:o)))
Leštil to kámoš s přítelkyní (resp. kámoš pan Ehl = panel...) a ona vařila kafe, občas...:o)))
Ale jo, jde to, jenom ještě něco udělat s tím středem, ten tam fakt nesedí!

19.11.2007, 20:44 |
fabi vypadá to celkem good ani s těma černejma prostředkama:-))

19.11.2007, 20:48 |
niel

19.11.2007, 20:51 |
niel a tady ještě jedny, ať máš z čeho vybírat:
[ Link ]

19.11.2007, 20:54 |
dolph niel: jj díky už jsem sondoval .. našel jsem i tyto
[ Link ] ale nejsem si jisty jestli jsou stejne jak ty co ma Hans na autě ..
moc se v tom neorientuju.. na feldě origo je ET35 . nacpal bych tam ET20 anebo ET28 ?
nahodou o nejakých 4*98 nevíte?
Nevřis: Yakuzzu na Tebe, uličníku!!!
Piskoteek: 4x98 = 4x100 - dostřeďovací šrouby...
ET teď nevim... Ale jsou 7x15

19.11.2007, 21:19 |
-Hans- | Upraveno: 2007-11-19 21:23:37
ještě detail:o)

Jinak auto má HP - Sporting... Ještě je dole...

19.11.2007, 21:21 |
BadyS mě to přijde dobré, nechal bych

19.11.2007, 21:22 |
dolph jak vidím ten hever tak mám na zádech husí kůži :)))
přiznám se, jsem kopyto.. spadlo mi z něj auto :)
dolph: Neprovokuj:o)
Ten hever byl schválen vrchním statikem:oD
Náhodou, poctivej hevírek:o)
na zimáky pěkné :) né docela jí to sluší akorát docela balóny , pokud to nemá servo
Kindlik: Felišunka je dovezená z Německa, takže je ve výbavě:o))) Abs, 2 airbagy, nějaká eletrika a samo, že servo:o))) Pohoda:o)))
Sice, co vim, tak sem pan Xenon dával foto nějaký z Holandska a ta měla dokonce 4 airbagy:o) Takže není Felišunka, jako Felišunka:o))) Ale Felišunkou zůstane:oD
Jo a klame to, je to 195/45/r15... Jinak zimáky jdou ve středu..., todle je celkem vo hubu, jezdim jak po...:o)

19.11.2007, 21:56 |
mishan | Upraveno: 2007-11-19 21:57:57
Hans: ty středy jsou černé origo, v žádném případě je nedávej do jiné barvy!
dolph: já měl na svém G2 středy ve stříbrné a byl to naprostý hnus, takže tvoje narážka na plastouvé kritky je hoodně OUT, z toho kola jiná barva středu než černá, udělá humáč, já je pak stříkl tak jak má Hans, a udělal sem moc dobře a vypadá to luxusně ;-)
p.s. taky je mám všechny ručně leštěné, vím co je to za mrdačku :-)))))
mishan: Jj, pravda, pravda... Neboj:o) Ale beru, že někdo, kdo neviděl... Každej má svý voči:o)
V reálu si to jinak ani nedokážu představit :o)
jasnéé, jinak mě osobně se libí, nárazníky do laku a bude to fajné
mishan: No nevim, jak s tim lakem - já tomu nevěřim, se bojim, aby se to nezačlo loupat... Nicméně mi to ani nevadí... Uvidíme, zatim jsou důležitější věci v plánech...
Pěkný, ATSka k Feldám jdou...a když jsou ještě navíc takhle leštěný,tak to je teprv mazec. Moc pěkný.
-Hans-: když dodržíš správnou technologii lakování plastu, nic se loupat nebude ;-)
libi... sel bych do nich :))
Podle me je to pekny jenom tim, ze jsou ty kola lesteny, na to auto to nesedi.
-Hans- : Jestli na tom nechas tenhle rozmer kol, tak se priprav na neustalej kolobeh: cepy, silentbloky naprav (predni i zadni), zadni loziska. Ja jsem se na to vysral, to auto na to neni staveny. Mam to potvrzeny od sebe, ze po dvaceti tisicich byl podvozek KO a to samy rikal Spirit kterej se s tim snazil jezdit po Praze a menil taky porad neco.
Jestli s tim jezdis i jindy nez v sobotu tak to nedoporucuju, ta Felda to nepobere.

20.11.2007, 08:02 |
PRESS vypadá to sice dobře,
ale jinak jako tommas, jak dáš na feldu vetší kola tak se začne kurvit vše.Mě po roce ježdění na seriovém podvozku, kola 15x7, gumy 195/50/15, bez podložek odešli přední čepy komplet, a 1 zadní ložisko, druhý půjde na jaře, protože už taky není OK, no a silentbloky už jsou taky vyžvejkaný jako sviňa
-Hans- Fůůůj, to je hnusnýýý:-)))))))))))))))))) JOKE

20.11.2007, 10:57 |
Smrada (M)
Moc pekny, navic velice kvalitni kola
jj vypada to pekne.. hned to auto vypada uplne jinak

20.11.2007, 11:28 |
Beda me se to moc nelibi, nedokazu poradne rict proc, ale proste mi to moc nesedi

20.11.2007, 14:27 |
Topča taky mě to na tu felinu nesedí :(
mishan: Jj, asi máš pravdu:o)
Tommas, Press: Přesně na vás panové jsem čekal:o) (jj, zní to ironicky:o))) Jezdím s ní denně cca 80 až 120 km, proto už není, co řešit, ještě jí pošlu víc na zem a frknu něco jako 185/55(60)/14 - prioritne jsem chtěl speedline, braid...něco takovýho, tohle mě nahlodalo, jakousi luxusností, ale vzhlem k mým km to nemá významu, bejt furt v servisu...rád jí cokoli koupím, ale tohle zbytečně velká daň...díky za názory a zkušenosti, kucí:o)
Majk-fox: Dostaneš na zadek, řemenem!!! uličníku Mangelsáckej! :o)
Těm , co se líbí děkuji a ostatní mi můžou...:o))))))) Joke:o) Vážím si všech:o)

20.11.2007, 16:37 |
Daryl (A)
dycky kdyz ty kola vidim, vzpomenu si na etiena :)
Pěkné vypadá to moc dobře.
na první pohled to vypadá jak plechy co se dávaj na favála + ty středy k tomu..jen se víc lesknou a jsou větší...ale proč né, když to umeješ, dolakuješ, tak pěkný;-)

20.11.2007, 18:12 |
TROY HANS
braid kola :DDDDDDDDDDD srandisto
TROY: Nepodceňuj, chuane:o)) Jak toká na Dášu, Troyhránek:oDDD Hehe, muhee:oDDD Bacha, aby z Tebe nevycucla fšecku životodárnou kapalinu, chuánku:oDDD

20.11.2007, 19:30 |
TROY | Upraveno: 2007-11-20 19:31:31
vzkaz od jmenované Hansovi
1.nezáviď :oP
2.kapalinu necucá ;)
Oba jste ladiči :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ÁÁÁ, Troyhránek se chlubil, aby mu pofoukala:oDDD
-Hans-: Ja jsem mel 195/50 R15 a jak jsem psal, neni to zrovna moc setrny k podvozku. A to nemluvim, ze kdyz vjedes do koleji, tak to je docela znat, s autem to trochu zacloumalo. Ted mam 175/65 R14 na origo sestiparskovych rafcich z Atlanty a musim rict, ze je to lepsi. Jeste bych sel na ty R14 do profilu 60 a bylo by to uplne idelani. Jezdim docela dost a neci pod tim porad lezet a neco menit.
me se to libi...a pokud s tim nebudes jezdit jak totalni prase :-))) tak to bude v pohode....
stef99: To ho neznáš, i totální prase je proti němu břídil:-))))
Majk-fox -*Aha tak to je potom jina... :-))
Kola celkem pekny, kvalitni ale hodi se urcite na jiny auto, k tomuhle autu ani trochu nesedi.
myslim si taky že na feldu kola bez chromu a určo jinej styl..