Navštíveno 1042x

chtel bych se zeptat, popr. poradit a mozna dat nejaky odkaz. nevite, zda se napr. pri calouneni sedadel oddeluje operadlo od sedaku? jde o sedadla z opel kadett gsi.diky za typy.
co potřebuješ vědět?
ZRALOK
jde mi o to, zda jde operadlo oddelit od sedaku a pak zase nejak normalne smontovat dohromady. myslim,ze tam je nejakej nyt...?
tak se musím zeptat, ted jsme dělali jendy GSI na prodej - kompletně čalouněné. Na co to potřebuješ?
na to,ze sem na vozejku.a hlavne kvuli presunu do auta-jde hlavne o prakticky hledisko.abych pohodle nalezl a vylezl a aby me ty sedacky pomoci bocniho vedeni udrzeli za jizdy...a odkud jsi?
Pardubice. Ale co se týče případného rozčalounění, přečalounění, nebo upravu sedáku tak náš čalouník tohle umí. cokoliv na zakázku a je mylsím i cenově dostupnej.
do jaký káry to máš?
pro představu co jde udělat se seriových sedaček audi A3.
[ Link ]
hmmm moooc pekny. moje predstava - na sedaku skoro zadny vedeni a na operadle mi vyhovuje to co je na gsi.ale pokud jde udelat lepsi bocni vedeni na origo tak budu radsi.
na sedačku ti vytvoří tvar jakej budeš chtít :-) a na sedák taky, takže stačí jen vymylset tvar.. a dodat sedačky :-) jaký to máš auto?
opel vectra a.no ja si doma zkusim udelat ve photoshopu navrh a pak to sem dam.muzes mu to predat a uvidime.
hele já jsem mu přinesl orázek sedaček z golfa R32 a dal jsem mu své sedačky z A3. výsledek vidíš a je to hodně verný, jen jsem si nadiktoval šíři a hloubku pro pohodlí a super...
odkudk jsi?
z brna.a na kolik vyjde ta sranda?material chci asi alcantara a kuze.sem ochotny to zaplatit,ale musim vedet,ze je to kvalita
no dvě stavby stojí okolo 9000,-kč ( dvě sedačky ) ale hodně záleží na domluvě a tvaru - náročnosti atd.. jinak standartně přečlounění dvou sedáků 4500,-kč
no a das mi na nej email,nebo nejaky kontakt.ja bych poslal aspon tu moji predstavu.a mozna ze bych rovnou spachal i zadni sedacky a tapecy.aby to bylo vsechno pekne sladene.
Tady je číslo: 774630876. Jinak za komplet je cena pak dost zajímavá :-) ale to se určitě dohodnete :-)
ok,diky a email na neho nemas?
a odkud je?nekde z okoli tech PCE?
hele email je u něho hodně složitej, spíš ho stiohneš na telefonu než na emailu :-(
jinak je z Chrudimi 8 km od Pardubic.