Navštíveno 1278x

tak jsem vymyslel, ze dam na zimu misto plechacu ackovy borbety, ale designove to nejak nebylo ono. tak jsem je zase sundal a trochu vytunil :o)

Heh, aha, až druhej obrázek:o)))
-Hans-: to taky napred, ale nepomohlo to :-)
.mycTD: Muhehe:oD
Jsem na to koulil woči... A řikám, co je navíc? :o)))
A zase se ukázalo, že vše odtajní čas....
A na autí?
na auto pujdou az rano, jestli se dobre vyspim :-)
Muhehe, co můžeš udělat zítra, neodkládej na dnešek:oDDD
celkem pekný...tu červenou linku jsi udelal jak?
bomba, škoda že sou ythle kola poněkud out.. před 10 lety by na tupounovi sěděli jak prdel na hrnec:o)
Honza2.016v: na 33ce alfe sedely jeste pred 6ti lety, proto jsem je kupoval. ale pac se mi je 4roky nepodarilo nikomu prodat, tak asi moc oblibene nebudou. jeste asi ozelim ty poklicky, ta stredova matice je na me moc:-/
Piskoteek: linka je samolepici folie
vypadaj rozhodně zajímavěji než před tím ....

11.11.2007, 10:32 |
Kesam Dobry :)
Vypadaj jako kola na Jamahe R6 ...cerny kolo s cervenym prouzkem...

nic extra, hlavně u moto, u auta neobvyklé, ale vypadá to taky pěkně, proužky na ráfky se prodávají běžně, taky sem dával před letošní sezonou na motorku a hned to vypadalo jinak.
vypada to zajimave, ale chtelo by to videt na aute
jj, kde to je??????? Však si říkal (psal), že to v neděli dáš na auto, tak kde to vázne???? :-))))
jj uz jsou na aute, jen nemam v praci fotak a doma jsem az za tmy. ale nafotim. kazdop pro predstavu -ze 3metru uz to vypada jako cerny plechace :-)
tak aspon neco :-)

Vypada to paradne, chapu ze na zimu to chce vetsi profil, takze se dojem s tema balonama trosicku degraduje, ale u me dobra!

12.11.2007, 21:40 |
.mycTD | Upraveno: 2007-11-12 21:43:22
balony nejsou ani tak kvuli pohodli, ale nahromadili se mi v garazi tri sady disku, z toho dvoje 15", kterych se stejne nezbavim. takze material byl vicemene danej a slo jen o to, provest s tim maximum v ramci moznosti.
je fakt, ze ten profil je o chlup vetsi nez v technicaku, ale prostor v blatniku je treba vyuzit:-) kazdopadne retezy na to asi nedam:-o

neparkuješ náhodou na Hoblíkovce nebo na Slepý?
Jendys: jj, na rohu na chodniku
sem si to myslel, ten dřevěnej volant a bílý rukavičky jsou mazec :))