Navštíveno 859x

čím nejlépe vyčistit sedačky ? Doporučte nějaký přípravek , čím by se to dalo vytepovat . Nejlepší by bylo aby se to dalo do nějaké firmy , ale tam už mi jedny sedáky zničili , tak to chci zkusit nejdřív doma sám
"...ale tam už mi jedny sedáky zničili , tak to chci zkusit nejdřív doma sám" :o)))))
Jinak asi bych zkusil spis nekoho kdo ma masinu na cisteni mokrou cestou, auto bude potom sice dlouho schnout, ale budes mit jistotu ze je to poradne vycisteny a ze vsechen bordel sel pryc, pripravky jsou jen hodne povrchove a co mam zkusenost, tak bud flek vycisti, nebo jeste zvyrazni :o)))
mýdlo LANZA, namydlit na ruce nebo rovnou vlhkým mýdlem šmrdlat po sedačce a pak to hadrem vytřít a budeš se divit jak voda v kýblu bude tmavnout :o)))) už jsme tak dělali 4 auta a je to fakt znát a není to tak drahý, ale zase je to dobrý dělat v létě když můžeš nechat auto otevřený aby sedačky vyschly
no já stejně tak týden nebudu jezdit autem tak sedáky budou venku z auta doma v teple :) zkusm tu lanzu , bojím se že neuspěju a stejně to zas dám někam vyčistit .....
turtle wax takovej ten s tim kartáčkem nahoře...... nastříkat pěnu a roupustí nečistoty a ty dou nahoru :)
jedině mokrá cesta. a vysavač. šmrdlat něco hadrem je vždycky jenom šmrdlání hloub a hloub
NP : to bych jich potřeboval tak 20:D jinak asi to zkončí v Hloubětíně v Sonxu , tam jsou prej šikovní , tak uvidíme zda budou další sedáky na vyhození ...
Asi si neco udelal spatne, ale nevim, co by se mohlo znicit tak, aby to bylo na vyhozeni.
Jistou opatrnost to chce na vyhrevech a kolem bagu, jestli tam mas. Jinak to chce dobrej sampon, mala koncentrace nebo to pak jeste projet cistou vodou.
Delal sem to nekolikrat, normalnim vodnikem vysavacem a vysledek super.

08.11.2007, 19:12 |
DaveF doporučuju mokrou cestu - když už ne extraktorem, tak aspoň pořádnym vysavačem , uvidíte co z toho poleze za sračky, kolikrát auto smrdí jen tou špínou co v tom interiéru je
jo a dávat pozor na odlepovací věci - stropy, dveře :)
tapaja , oni právě ty sedačky vyčistili mokrou cestou při zapnutém klíčku aby jim hrálo rádio a se zapnutým výhřevem sedáků , tak to dostalo asi zkrat a ty dečky shořely , ptoto sedáky jsou na vyhození - teda pro někoho kdo nemá a nechce výhřev se použít daj , ale pro mě už ne ....
vyhrivaci decky se daji prece vymenit + by to mela opravit/zaplatit ta firma, ktera to znicila...
Tak to sou kokoti, nicmene vyhrevy jedou az po nastartovani tusim. Kazdopadne kvuli tomu neni treba zatracovat technologii hloubkovyho cisteni.
vyměnit jdou , ale cena jedné dečky je cena nové sedy sedaček , tak neřeším ... jinak firma by to měla zaplatit , pokud by byla smlouva o tom , co vše bylo před funkční a co je po ... řekli mi že se můžem soudit , že to je slovo proti slovu . Kamarád mi dohodil právě ty z toho Sonaxu , že jsou super a nikdy nebyl žádnej problém , tak uvdím , snad už to bude v pohodě . Jinak spolujezdcova přežila a řidič ne , tak nevím jak to dokázali ...
umyto v Sonaxu za 600 a super :)