Navštíveno 801x

Da se neco delat s preposilovanym rizenim? Nejako "utuzit" - co treba jina kapalina do serva bo neco jineho? Pri vysokych rychlostech je to fakt na houby:(

05.11.2007, 13:12 |
clown u Fabek to nastavovali v servisu .. tusim zasahem do RJ ..

05.11.2007, 13:46 |
Vlastah | Upraveno: 2007-11-05 13:46:59
poptej se Cervina, myslim, ze neco takovyho resil na 3-er

05.11.2007, 18:16 |
m1tv co menši řemenici ? snižiš tim otačky a nemelo by to posilovat tolik ..
A co máš za auto ? Některé auta jsou řešené ,že za malé rychlosti to posiluje víc a pak to na ůčinku ubírá-Možná vada čidla nebo mechanismu snímající rychlost!
Je fakt ze Tvoje by uz tuhle funkcni mit melo, nemas jen rozpojenej konektor u serva?
(vlastni zkusenost :o)))
Nemyslim, tusim ze na e46 fanatics jsem cetl ze jenom 2,5i a 3,0i model 2001 maj takhle preposilovane rizeni:( vsechny roky pred a po to maji tuzsi jen tyhle to mely takhle na picku:( no zkusim se zeptat v bmw asi:(
Ale je fakt ze az takhle moc jako to mam to je divne asi uz:o) treba by to tim byt mohlo, juknu na to:) Je to jak u focuse:)
Martyn:
to je opravdu divné až zajímavé:o)
Já na E46 330ci měl řízení super tuhé a přesné. Žádný přeposilovaný efekt jsem nepocítil. Ba naopak:o)
Ale byl to rok 02, takže jedině bych si to vysvětloval tím Tvým rokem:o)
Hmm safra mam to smolika zrovna trefim ten "spatnej" modelovej rocnik:(
Q: What are the differences between the 2000 328 and the 2001 330?
Updated" steering (more power assist) *Note: Due to customer feedback, there was a midyear change back to a system with less boost, although more than 323s and 328s had.
Kazdopadne stejnak mi to prijde nejake prehnane, Z4 se kterou jsem lital na roadshow mela rizeni tak o 300% tuzsi (opravdu hodne znatelne) a kdyz jsem se pak bavil s clovekem ktery jezdil Z4 i 335d sedan tak rikal ze Z4 je proti 335d preposilovana nakupni taska:o)
Rikam ted ma moje 330 lehkost rizeni nekde na urovni Focusu:(
Martyn:
zkus se na to zeptat v BMW serivse, třeba Ti tam poradí co a jak--