Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Prosím rada ojetina 30000Kč

o Navštíveno 902x o
o 04.11.2007, 15:27 | Cormi
Ahoj, bratránek chce koupit ojetinu v ceně 30000Kč. Je to vysokoškolák takže zatim nedělá žádný dlouhý trasy, ale chce aby to auto bylo spolehlivý, moc nežralo - prý nejlíp objem okolo 1000ccm. Je student, takže potřebuje, aby bylo bez dalších investic. Představu má GOLF 2 nebo 3 (tam samozřejmě obsah 1,0L nesplní), Renault Twingo nebo jiný samozřejmě - trochu pěkný :-) auto. V ojetinách se neorientuju, tak bych rád, kdyby ste mi něco doporučili. Kromě Felicie absolutně netušim co se dá za tuhle cenu pořídit a v jakym stavu. Díky moc...

o 04.11.2007, 16:05 | Collin
Co Ford Fiesta, Peugeot 106,306. Dá se najít bez problému kolem 30tis.
o 04.11.2007, 16:51 | ivls
tohle jsem řešil nedávno - nakonec jsem koupil litr peugeot106, na fiestu jsem měl taky spadeno - je trochu větší

byl jsem mile překvapen, že auto r.v. 1992 má tak dobrou plechařinu, jinak ve městě super svezení, ale dá se s tím jet i delší štreka, ale není to jak ve velkém autě
o 04.11.2007, 19:32 | Ctirad
Já bych šel do Suzuki Swift, není to sice žádnej krasavec, ale je spolehlivý, nežere to skoro nic, za tyhle peníze sežene tak 96
o 06.11.2007, 13:50 | MaSuZaPi_Honza
já měl v dobách studia nissan micra. 1.0 16v... pojistka 1600,-/rok a žralo to do 5 litrů... jinak jsem stím ujel i 1.3 feliciím. za celou dobu jsem na tom nemusel dělat nic jinýho než vyměnit olej a protože jsem to koupil s horšími destičkami tak i destičky jsem měnil.....

levný a spolehlivý auto.....
o 06.11.2007, 20:28 | Drag
Cormi:Golf 2 je do těch 30tis bych řek dobrá volba,taková 1,3 pojistka je na to malá spotřebu to má taky malou na auto jsou levný díly a je to spolehlivý měl jsem už několik golfů a nikdy s nima nebyl problém tot můj názor:)
o 06.11.2007, 20:33 | RedBaron
Dvojkovej Golf je snad nejlepší v šestnáctce, jezdí to za 7 a lítá to jak vzteklý :o)
o 06.11.2007, 20:37 | Drag
RedBaron:já když začínal s 1 autem tak jsem měl golfa 2 1,6D výkon nic moc ale jezdil za 5 litrů nafty a nikdy s ním nebyly problémy chodil jsem do školy tak jsem byl rád že jsem jezdil..jinak ta 1,6benzínová taky není špatná taky jednu máme a všechno v pohodě:))))
o 06.11.2007, 21:40 | SilverGhost
Taky bych šel do swifta. Je to podceňovaný a levný auto a umí toho hodně. Navíc bude za stejné peníze mladší než konkurence.
o 07.11.2007, 00:37 | u-geen
my sme loni koupili Daewoo Nexia 1.5 DOHC ... cena 35k. Hnije to trochu (asi jako swifty soude dle kamosova :) a je to jako kadett, ale zas je to 97ka, ABS, Airbag, okna v elektrice. POjistka horsi, spotrebu nereknu protoze se s tim jezdej cukacky, tudiz hodne.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3936 sekund.