Navštíveno 900x

04.11.2007, 15:27 |
Cormi Ahoj, bratránek chce koupit ojetinu v ceně 30000Kč. Je to vysokoškolák takže zatim nedělá žádný dlouhý trasy, ale chce aby to auto bylo spolehlivý, moc nežralo - prý nejlíp objem okolo 1000ccm. Je student, takže potřebuje, aby bylo bez dalších investic. Představu má GOLF 2 nebo 3 (tam samozřejmě obsah 1,0L nesplní), Renault Twingo nebo jiný samozřejmě - trochu pěkný :-) auto. V ojetinách se neorientuju, tak bych rád, kdyby ste mi něco doporučili. Kromě Felicie absolutně netušim co se dá za tuhle cenu pořídit a v jakym stavu. Díky moc...
Co Ford Fiesta, Peugeot 106,306. Dá se najít bez problému kolem 30tis.

04.11.2007, 16:51 |
ivls tohle jsem řešil nedávno - nakonec jsem koupil litr peugeot106, na fiestu jsem měl taky spadeno - je trochu větší
byl jsem mile překvapen, že auto r.v. 1992 má tak dobrou plechařinu, jinak ve městě super svezení, ale dá se s tím jet i delší štreka, ale není to jak ve velkém autě
Já bych šel do Suzuki Swift, není to sice žádnej krasavec, ale je spolehlivý, nežere to skoro nic, za tyhle peníze sežene tak 96
já měl v dobách studia nissan micra. 1.0 16v... pojistka 1600,-/rok a žralo to do 5 litrů... jinak jsem stím ujel i 1.3 feliciím. za celou dobu jsem na tom nemusel dělat nic jinýho než vyměnit olej a protože jsem to koupil s horšími destičkami tak i destičky jsem měnil.....
levný a spolehlivý auto.....

06.11.2007, 20:28 |
Drag Cormi:Golf 2 je do těch 30tis bych řek dobrá volba,taková 1,3 pojistka je na to malá spotřebu to má taky malou na auto jsou levný díly a je to spolehlivý měl jsem už několik golfů a nikdy s nima nebyl problém tot můj názor:)
Dvojkovej Golf je snad nejlepší v šestnáctce, jezdí to za 7 a lítá to jak vzteklý :o)

06.11.2007, 20:37 |
Drag RedBaron:já když začínal s 1 autem tak jsem měl golfa 2 1,6D výkon nic moc ale jezdil za 5 litrů nafty a nikdy s ním nebyly problémy chodil jsem do školy tak jsem byl rád že jsem jezdil..jinak ta 1,6benzínová taky není špatná taky jednu máme a všechno v pohodě:))))
Taky bych šel do swifta. Je to podceňovaný a levný auto a umí toho hodně. Navíc bude za stejné peníze mladší než konkurence.
my sme loni koupili Daewoo Nexia 1.5 DOHC ... cena 35k. Hnije to trochu (asi jako swifty soude dle kamosova :) a je to jako kadett, ale zas je to 97ka, ABS, Airbag, okna v elektrice. POjistka horsi, spotrebu nereknu protoze se s tim jezdej cukacky, tudiz hodne.