Navštíveno 4949x

Zajisté se tady najdou i mechoši od Fordu ..Oč jde.Na fordu KA r.v.1999 řeším problém s topením-tedy spíše netopením.Motor 1,3 s klimou.Nefunguje mi klapa ovládaní vnějšího a vnitřního okruhu cirkulace vzduchu-pal jí čert! Ale nejde ani servo na klapu na topení.Řekl bych ,že problém bude asi v panelu ovládaní.Asi dost drahý že? Spíš mi jde o to kde je to servo od topení umístěno -nenašel jsem-a palubku jse mi bez předchozí rady nechce sundávat a jestli se to dá dát nejak na bovdének pominu-li že tchýně ztratí konfort ovládaní na kolečku..Díky za rady Jiřina
to je ten elektroventil, co se sere ve vsech fiestach?
Ani tak nevím jestli je to elektroventil -Rozebírám to a stále nic nevidím co by to mělo to teplo ovládat.Myslím ,že spíše klapa
Předpokládám, že to bude stejnej systém jako Fiesta :
[ Link ] - jak psal Samantus, byl to opravdu ten ventil a cena u Forda 1550 Kč.
Cossie-Dikes ale asi budu za vola,ale pokud jsem do pochopil tak musím jakokdyby vejít do boxu topení zhora (Odpojit hadoce -povolit plastovou přírubu)Leč mám tam i klimu,která prochází tou samou přírubou -tudíž tu taky rozpojit?Neb jsem to blbě pochopil a ten ventil je někde na hadici?Nejak si to nedovedu představit
jednoduchy, interier zase smontuj, vodevri kapotu a hned pod cepem spolujezdcovyho sterace to je
Dikes už jsem to našel !A s lítostí musím oznámit,že jsem ko..ot!!!Je to tam kryté tím torpédem hadice klimy,pylák a stěrače.Ty hadice jsem viděl (ventil byl skryt)ale zmátlo mě to,že hadice i za ventilem byly teplé!! Proto jsem šel do palubovky.