Navštíveno 816x

29.10.2007, 09:32 |
pampeago | Upraveno: 2007-10-29 09:36:05
Dotaz všem "TURBOZNALCUM" jaký by použili případně nepoužili ventil na tenhle motor ??
Jedná se o motor RENAULT 2,0T 125 KW - tlak 0,7 ...nepasu pouze po zvuku instalaci bych chtěl zmenšit turbo -díru , která je u tohohle motoru docela výrazná.....otázkou je jestli samotný ventil pomůže a nechtělo třeba větší cooler
Měl jsem vyhlídnutý NETAMI ze spotovnichautodoplnku jenže nedorazilo zboží "o( ....Další adept je BIDRIN.....
napadá vás ještě další dostupný výrobce/prodejce ??...diky za názory
vetsi cooler = vetsi dira
Měl jsem bidrin MKIII na rézé (0,9) a spokojenost za super peníze
2 .mycTD ... to jsem netušil měl jsem za to že to má samá pozitiva
rajdloš a jeho replika HKS jasná volba...... turbodíru si můžeš vyřikat s národem co neumí dělat ani auto ani motor :)
vetsi cooler je vetsi dira, to je jasne.. zalezi zda je to ale prilis patrne a zda v dusledku nestoji za to mit vetsi diru zato o nejakych 20°C mensi teplotu v sani... je pak jasne jak se to projevi, ze... :)))
a BOV.. mam mkIV big boy a ten se mi jevi ok... obcas chce promazat.. ;))
pístkový BOVy sux...... membránovou repliku od rajdloše :)

29.10.2007, 14:25 |
RedBaron | Upraveno: 2007-10-29 14:28:12
Doporučuju membránovou kopii HKS od Rajdlose, pístek je proti tomu hodně slabota, jak zvukem, tak rychlostí a správnou funkcí. Obojí vyzkoušeno na Nissan 300ZX TT, s pístovým Bidrinem mizernej zvuk a nedovedlo to dostatečně rychle zavřít sací potrubí, takže motor pokaždé skoro chcípnul. S membránovýma to chodí okamžitě od namontování až dodneška a syčí to jako kobra na koncertě :o)
2 Nismo.Power : chápu každý je nemusí ale já na ně trpím ;o)...a třeba megane RS nebo CLIO nejsou zase tak špatný autina
bohužel já musel do kompromisu takže L II se slabší verzí jejich turbo motoru
takže to vychází na 1:O pro membránu .... kontaktuju RAJDLOSE ;o)
megan RS mě nevim proč ale připomíná kačera....... prostě takovej kačáckej zadek že se tomu pokaždý směju :) . . . . . . mě to je fuck at si každej koupí co se mu líbí to je jeho problém :)))
každopádně kopie HKS to jistí ale jediný co ti to přidá bude lehce lepší náběh turba při přeřazení :)
jj někdo prdelky rád .... ale to už jsem někde jinde ;o)
budu tedy žít s tím že jsem si udělal radost a trošku prospěl motoru ;o)
a co od toho BOVu čekáš, kromě bohaté směsi ve válcích ?
jako NP renault je děs
rajdlos rulezzzzz.:))) měl sem tu replicu HKS a MAX . spokojenost..pístkovej je na houuuby ........
Domluveno ...objednáno Rajdlos už mi chystá balíček ;o)
dobrá volba!!!! uvidíš ....
jo od Rajdlose sem mel take jeden a vcera sem ho namontoval a je super
už je doma ;o)....
2Rajdlos: Díky

Kolik ta replika koštuje ?????