Navštíveno 973x

Spekuluju co s kolama, OZ jsou sice pekny ale neni to to pravy orechovy, mohl by mi nekdo na toto auto..

Hodit tyhle kola (par dalsich fotek
[ Link ] )

A tyhle (jsou vsechny ze spatneho uhlu, ja vim jen tak orientacne kdyby to slo..?)

25.10.2007, 10:40 |
Tichy sorry, ale dle me to bude skoro stejny :o(
A jeste tyhle prosiim:D Vsechny v 19"

Vždyt to prodáváš ne ? myslím ,že jsem to našel na Carsu.
opravdu posledni uz:) kdyby byl nekdo od te ochoty.. vim ze je to vsechno z blbeho uhlu ale lepsi fotky jsem nenasel:( Pripadne nazory ktere by bawku slusely nejvic? Me se libi vsechny moc:o)

Deliq - nn neprodavam, resp. pokud mi za to auto nekdo da to co za nej chci na carsu tak mu ho necham jinak ne:) A kdyby nahodou tak by ho nahradila 330Ci v manualu takze tak asi:D
dobrá fotka... :DDD takhle to vypadá jako by ti všichni chcali na bok :DDD
možná by tomu bávu pomohlo z toho sundat to dle mně šílený voplastování

25.10.2007, 12:16 |
Tichy 10:52 super
Slausek:)))) presne tohle na me hlasili na bmwklubu kdysi:o)) se tam zrovna resil ten "karbon" na strese..
Jj ty Schnitzery jsou super taky se mi moc libej.. Samozrejme by byly repliky, daji se sehnat za pusu stejne jako ty ostatni co jsem sem postnul.. Ale udajne ty ASA by mely mit neco spolecneho s BBS takze kvalita by u nich mohla byt lepsi nez u replik a hlavne se mi taky libej:)
A M6 taky rozhodne stoji za zminku..

25.10.2007, 12:37 |
Tichy Martyn: no vidis ta posledni je bomba i bez tech zbytecnejch prahu a kridla :-)))
No nevím ,ale ty M6 jsou nejohranější kola na BMW. A kvalita je fakt bídná . ASA je licence BBS a můžu jen dodat že kdo je měl je chvalil...
Na tak krásné auto je těžké vybrat krásné kola za super cenu ...
to ti nezavidím :)
Rozhodně bych neměnil OZta za ASA nebo repliky:)
to co tam máš ted jsou dvoudílné SUPERLEGGERy ne? Zkusil bych láknout ten střed na černo.
To s tema stredama neni vubec spatny napad,to ten vzhled zmeni uplne jinak a myslim,ze to nebude mit chybku...jinak to vidim na dvoudilne OZ F1
ty M6 vypadají luxusně, včera jsem je viděl na trojce a jak pomalu přijížděla, tak to vypadalo famózně :-)

26.10.2007, 09:31 |
Poky2 Tak takhle by to mohlo vypadat s černejma středama...
Nevypadalo by to zle...

26.10.2007, 09:37 |
Poky2 A další...

26.10.2007, 09:58 |
Poky2 A další...
Ty ostatní mají špatný úhel =:o(

26.10.2007, 10:00 |
Poky2 No ten poslední nevypadá nic moc,ale pro představu...
Ty středy si obarvil blbě..má tam být i to, kde jsou šrouby.
huu ty schnitzery myslim ze neni o cem mnam:) diky moc, sikula..

26.10.2007, 15:32 |
gigo kde se dají sehnat ty schnitzery? teda spíš repliky...spíš pro zajímavost, ale jsou úžasné

26.10.2007, 16:58 |
Poky2 Vasekkch: Takže takhle???

stredy bych dal tmave sedy a nechal teda ty OZ :-)
a co zkusit cerne cele a nechal vylestit jen celni hrany tech paprsku? takhle mi to prijde zapadle...
Me moc cerne kola neberou, to jak rika cervin by mohlo byt zajimave, ale stejnak se mi tyhle OZka k autu moc nehodi.