Navštíveno 869x

[ Link ] myslim,že mu to docela jede....poláci holt uměj.
podle toho zvuku bych snad ani neveril ze to je RS4, takhle krasnej zvuk mely snad jen ty preplnovany petivalce
no tak s tím bych chtěl vozit nákup ... :o)
tjn , jen nechci kecat ale asi se mu nepovedlo zařidit nebo proč tam měl takovej prostoj :) jinak mazec !
jj, vypadalo to ze jednicku nechal docela dlouho v omezovaci :o))) ale mazec, to zrychleni je bomba :)
a kolik jako moh zajet ? ........................................... 9 na 1/4m nebo o co tady teda de o ten zvuk trabanta na začátku, černej a modrej dým za jízdy nebo o to že to má 905 koní ? :)
JJ vypadalo to jak kdyby se mu nepovedlo zařadit ale jinak hustý :o) !
A eNPéčko zase prudí, co. Není to UpSA tak to stojí za h..., viď?!
Střelba jak u I. a II.Octy WRC :o) a start velmi podobnej musím říct..což je na "civil" moc pěkný ..jinak těžko říct kolik tam toho vlastně bydlí... :o)
nj ale to už má z Vajpra jenom kastli ne? :o) ale letec je to slušnej..
dyt to je hnusný :)
jako jó, jede to, ale nevim proč 2.7 bi turbo čoudí černě a pak bíle :)
samozřejmě když si rejpnu aby pan sochař měl radost tak vedle týhle 4x4 postavíme vettu o stejnym výkonu se zadohrabem a budem pod 9 na 1/4 tohle jezdí 9,7 .... cca pod 13 jezděj sériovky vetty a 13-14 jezděj klasiky muscle z roku 60 v sérii ........ někde bych snad dohledal videjko challengera poladěnýho na nějakejch 800 co jezdí pod 8 1/4 a je na značkách akorát se asi před rokem prodal na ebay :)

to NP - máš pravdu žádná krasavice to není, ale nemůžeš to srovnávat s muscle cars. Prece jen je to "rodinný kombík"
No tohle už mi "rodinný kombík" moc nepřipomíná :o))))) !!!!!!
tohle nemá s rodinným kombíkem už nic společnýho
Fakt, ne? Šakra tak jsem se asi přehlidl ;-) Proč myslíte, že to bylo v " "?
The reason the car sounds bad at first is a stutter box. It's killing the spark to the motor at different times to build turbo boost of the line.
tohle nemá nic společnýho s ničím rodinným :-D
Nismo.Power:co máš proti čouzení?Já mam sice jedno turbo,ale taky mi to čudí černě :o)

v těhle chvílích blahořečím vnitřnímu okruhu ventilace...
coltik : normálně bych ti ten vejfuk zaved do kabiny to by sis pak rozmyslel mít takovýhle auto když by si viděl co prožívaj a cejtěj ty za tebou :))
heh tomu nerozumite to je zadymovani... tohle jsme meli na 813 8x8 kolos taky....
ale mezi 813 a A4/6 by moh bejt krapet rozdíl ne ? :)
jinak když ste u těch čmoudů tak :)
tohle doporučuju
[ Link ] a pak třeba tohle :)
[ Link ]
to Nismo: pak že mi škodule hodně kouří ;-)
Nismo.Power:to víš...ty koně se někde musej projevit :o)
já chci to nafukovací turbo v tom videu :o)))))
plivat kovadliny po predemnou jedoucich podobnych smradosich!

27.10.2007, 16:07 |
clown jako Luke .. vecne ted v praze zapinam vnitri cirkulaci ..
vnitřní okruh mám hned před řadičkou na dosah a už ho trefim s naprostou přesností neb to tam používám dost často když potkám nějakýho rozvášněnýho naftaře :)