Navštíveno 2069x

minulost....
....asi si vzpomínate na tuhle 205 než jsem ji poslal na onen svět :)) ...

no....

21.10.2007, 21:09 |
Fitty solidní :o)) to asi bolelo ne?
....
po pár koutoulech sem si řek že tu mrdku už nechci nikdy vidět .:)) ups a už je další :)) ....žádná sláva ale motor šlape jak má ...mám to když přijedu z praglu domu tak at se mužu vyblbnout :))

21.10.2007, 21:11 |
pov a?
no a tady to konečný POLICE .))))

:))

21.10.2007, 21:19 |
Fitty kde jsi k tomu proboha přišel??? to je mazec :o))
Fitty...no nikde to nenajdeš ... 2hlavy a tady je výsledek :)))

21.10.2007, 21:24 |
dolph Nevřis: ty voe píšeš v indíciích ?? :))))

21.10.2007, 21:25 |
Fitty vypadá to zajímavě asi bych na to na ulici koukal jako puk :D

21.10.2007, 21:46 |
JR a smysl ty samolepky?
nějak to nechápu, co je mazec, na co by se mělo koukat jako puk?

21.10.2007, 21:48 |
TROY král RZ v okolí přerova pretěkár Nevřala :D
JR..že to má ted min o 20 koní víc ...
Luke_288..někdy je lepší nechápat než chápat.............
TROYjáčku ....ty ijáčku ...až bude další RZ ..vemu tě sebou a vyhodím tě v Pardubicích :D

21.10.2007, 21:57 |
TROY :-)) zmetku žádný Pardubice

21.10.2007, 22:07 |
m-t-s dobrej navrh kde se to kupuje?

21.10.2007, 22:10 |
Nevřis | Upraveno: 2007-10-21 22:16:48
m-t-s....WOE :))) v kovomatě
jinak už jsem to psal....2 hlavy a tady je výsledek :))) .....sme dobří co? :) matesůůů .......jen se musela ještě předělávta velikost ...za 14 dojedu se stavím pak do kramu ukázat v reálu náš výtvor ......

21.10.2007, 22:15 |
JR Nevris: Aha, to sem netusil

21.10.2007, 22:15 |
m-t-s no zadarmo jo??:-)

21.10.2007, 22:16 |

21.10.2007, 22:16 |

21.10.2007, 22:19 |
m-t-s oka:) kdybs potreboval etse neco navrhnout dej vedet:-)
...no jedna hlava to nebyla matesuuuu :)))
tuhle sem na 406 viděl nápis Ferrari taky jako dost hustý a taky na to lidi čuměli jako puk a říkali si taky ...... :o)
tak to me poser:o)) good ulet, ale hele brachu mel jsi si nechat tu cervenou turbinu od Fiata :-), ta byla fakt pekna :-)

22.10.2007, 09:37 |
ajsik na te tmave barve to vypada jak na pohrebaku :-D, tak doufam ze tu druhou zase nekam neposles...;-)

22.10.2007, 10:27 |
Nevřis | Upraveno: 2007-10-22 10:29:33
MarauderZ28...to jsi ale už trochu mimo mísu ......týpku .)
ajsik ...snad ne :))))
jo woe, to seš uplně mimo mísu, tohle je samolepka na černý 205tce přece.
no nic, mimo mísu je nás víc...
ja jsem taky mimo misu! :-)
Luke_288....máš náladu rejpat ? myslím že je to rozdíl mít na pažoutu samolepku ferrari ...nebo něco co je součást Francie . .... ale je zbytečný tady něco psát..... a už vubec něco dávat ....
no raději konec debaty
ne nemám, bud v klidu, jestli tě rozhodilo, že jsem tě tu nepoplácal po zádech za super úžasnou samolepku na autě, jejíž význam fakt nějak nepobírám (a evidentně nejsem sám), tak se ti hluboce omlouvám.
až si na auto nalepim samolepku Sbor dobrovolnejch hasičů, určitě to bude bezva...
Luke_288... :))) příště raději nic nepiš

22.10.2007, 14:11 |
MiraF ..asi bych to řešil radši takhle:
(navíc tohle má nákou historii a tudíž to bylo realistický na rozdíl od "nákýho" velkýho emblému a splácání dvou slov FRANCE a POLICE)

MiraF.... .... hele každej to vidí jinak .... já bych si třeba neobtáhl kožkou střechu tak že asi tak .....
..jinak to splácání těch 2slov má pořád pro mě nějakej smysl ............ každej nemusí bejt kopírka.... kdybych to udělal stejně jak jsi lupl ten obrázek tak bych mohl očekávat další blbý připomínky tak že je to defakto jedno... a raději dám přednost tomu co mám já ... než bacha schod vs rychle zběsile :)

22.10.2007, 14:32 |
Aki líbí, perfektní :)

22.10.2007, 14:34 |
MiraF Nevřis :
...nedělal jsem(střechu) to kvůli tomu,že je to ted módní čalounit kdeco,ale kvůli tomu,že to měli auta z 80-tých let( Manta B,Capri),ale to jsi byl asi někde jinde,tak asi nevíš!
...jsem rád,že Tvůj smysl nechápu!
MiraF ....ani tě o to nikdo neprosí :))..... zapomněl si napsat, že se taky v těch 80 letech určitě jezdilo se zahrádkou ....dřevěnou paletou a sudem vod oleje ... rozumím
Hele to už je jina debata ..... nech si to na jiný příspěvěk !
jj, nemá cenu to řešit, mě spíš ted hrozně rozesmálo, jak jsi mi psal na ICQ a hrozně ses divil, že ti neodpovídám, když jsem byl offline...
Luke_288...neviděl sem tě offline ......
O kopírování bych moc nemluvil. snad to pochopí ten koho se to týká!!!!
A co zmena nicku na Nervis? ;o)
tappaja...si zabodoval :)))) zatím bych to ponechal tak jak to je :D
zase solidní bláboly skrze jednu debilní stickerku:))))) nálepka ujde - jako recese dobrý....:) já taky vozil kočky ...hodně lidí to takhle řeší...proč ne je to každýho věc i kdybych si na to auto nasral každýmu je po tom ho*no:)a pokud je tohle forum mužu sem to ho*no dát vyfocený z každý strany a řekne si zase k tomu každej co chce:)

KhuTchi.... já čekal kdy se zastavíš :))))
čau tady je aktual foto potkal sem tě na namku tak sem si tě blejsknul...:))

ty seš taková ..... :)) to není ani možný :DDD helec a co je to ubec za GAY je :))) ty máš doma myslím dobrou sbírku fešááákůůůů:DDDDD

23.10.2007, 05:52 |
SkejT 4 Nevřis : pane dokonaly a vsevedouci.Myslim,ze dle tvych radoby zajimavych odpovedi jde usoudit,ze vis velky smradlavy a zamotany hovno.Jsi dobrej,a ty tvoje ovecky,ti tady pekne pricmrndavaj.Urcite tu 205-ku delej dal,jedine cemu tak rozumis,ze to ma napis na dverich POLICE,ale to neni police na zed.
Jinak nechapu proc vytahujes kozenou strechu na Fuegu.Todle tema jsi zalozil ty a ty se tady ztrapnujes.Tak se vyvaruj prosim OT a drz se tematu,to znamena tvoji police na zed

23.10.2007, 06:35 |
MiraF Nevřis :
...ptal ses na můj názor po ICQ,já Ti ho řekl,ale pokud "nepřekousneš" jiný názor než svůj,tak si to sem neměl házet!
...když nechápeš souvislosti paletu se sudem Elf a značku Renault,tak bych se zdržel blbých komentářů!

23.10.2007, 07:43 |
m1tv voe vy ste tam divny jeden ma na aute taxi a drzhej police :) jinej kraj jinej mrav:)
SkejT :)))))) rozesmál jsi mě
MiraF .... hele dej si tam dřeba chlupatýho z nosu ... tvůj názor ..muj názor ..jak tak sleduji taky ti to nedá abys zase neodepsal :)))))

23.10.2007, 10:49 |
MiraF Nevřís:
....nezklamu Tě!
....je jen na mě co si tam dám( rozhodně něco co má něco společnýho s Renaulty,ale to jsi asi nepochopil),ale já nezakládal příspěvěk a neptal se Tě přes ICQ na názor,tak mě příště ani neoslovuj,vyhnem se duchaplným výlevům!
pro m1tv pokud vím tak jsem měl na autě nápis CULT TAXI WOLFSBURG a na střeše origo svítilnu TAXI . Toto vše bylo určeno pouze pro velké finále tuning cupu. Divnej jsi akorát ty sám ,protože dle fotek tvého R19 se potácíš mezi mnoha styly. Zajeď si někdy do německa na nějakej pořádnej sraz abys měl trochu přehled. jinak fota jsou na autotuning.cz

23.10.2007, 10:57 |
m1tv 23/10/2007 10:50 rogerr v klidu ja to mylsel jako srandu .. znam to bylo to jen rejpnuti do nevřise ne do tebe tvoje auto znam dobře ..
...čím víc origo tím víc trapas:)))
MiraF ...... nezapomeň na tu paletu vypálit lupou Renault ....aby to mělo teda tak jak píšeš něco společnýho.... já si přiště na ten bok třeba naseru a možná to bude víc origo ....
jinak končím tuhle debatu!!!!!
m1tv....:)) mě si tím nerozhodil :))) já to auto nemám na sraz je spíš do škarpy :)))) já to říkám pořád že Uz.back je divnej :)

23.10.2007, 11:21 |
MiraF Nevřis :
..naser,aspon to bude mít větší spojitost než slova FRANCE a POLICE!

23.10.2007, 11:30 |
Nevřis | Upraveno: 2007-10-23 11:31:45
MiraF...jasně :)...asi tak jako ta tvá paleta ....

23.10.2007, 12:01 |
SkejT 23/10/2007 10:08 Nevřis
ja jsem te rozesmal? Tak to mas smulu,ja vetsinou rozesmeju jen lidi,kteri vi jen ze auto ma 4 kola.

23.10.2007, 12:04 |
MiraF Nevřis :
...nevím jak u Vás,ale asi jsi toho viděl málo,u nás když dovezou 200L sud s olejem,tak na paletě,a zakurtnovanej,tohle je 60L sud,proto i menší paleta a dřevěný klíny,....ale já Ti vše nebudu vysvětlovat jak malýmu klukovi,přijdi na to sám!

23.10.2007, 12:16 |
SkejT 4 Nevřis : byvas nekdy na Morave,kdyz se tak rad smejes.Treba kdybychom se potkali osobne,tak by te smich presel.Za kvavesnici je kazdy hrdina.Ale jak to tady pozoruji ,tady na foru se takovym jako ty dari
SkejT...... vidím že neumíš pobrat mou odpověd :) co považuješ za hrdinství ? to že se tvé odpovědi musím smát ? ...... další co má místo mozku kus svalu
......jak jinak to řešit než někoho zmlátit.....ooooo bože český národe kam to spěješ

23.10.2007, 12:38 |
SkejT Nevřis:
jak muzes vedet ,ze mam misto mozku sval,kdyz jsi me nikdy nevidel.A proc pises,ze bych te chtel mlatit,radeji si to precti jeste jednou co jsem psal.Evidentne jde videt,ze by to ani nemelo cenu,potom bych ti musel do smrti platit holice a gel.
PS:
.....ooooo bože český národe kam to spěješ ..... do PRAHY

23.10.2007, 12:42 |
Nevřis | Upraveno: 2007-10-23 12:45:33
prey holiče a gel ...nechápu proč ale pokus to byl dobrey :) asi si mě taky neviděl.......
SkejT :)))))) 3x
Bezva debata kluci :o)))))))))))))))))))) !!!!!!

23.10.2007, 13:14 |
Zdenek (A)
==================
ZAMCENO Z DUVODU VZAJEMNEHO OSOBNIHO NAPADNI PRISPEVATELU.
==================