Navštíveno 1013x

tak u Rencku se nudily a rekli se, ze postavi levne zavodni auto
[ Link ]
boze to jsou kokoti :o)))
Proč kokoti? Když byla felicia -cup......tak proč ne Logan-cup?
a je to za relativně slušný prachy ta přestavba
pokud je to včetně homologací, tak jo.

15.10.2007, 11:44 |
imax nejlepsi je ze ...
Základem pro přípravu závodního vozu je Dacia Logan se zážehovým čtyřválcem o objemu 1,6 l, který poskytuje výkon 64 kW (90 k) při 5500 ot./min a točivý moment 128 Nm při 3000 ot./min.
to si delaji prdel ne???? :DDDDDDD
dobrá plečka :) možná když tam daj rám tak se to aspon přestane v zatáčkách kroutit stylem že odpadávaj šroubky jak sem viděl naživo:)
ale to už tady jednou bylo, cca 2roky zpět ...

15.10.2007, 12:21 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2007-10-15 12:25:38
imax: já myslim,že je to jen blbě napsaný...podle mně tenhle motor je výchozí jako základ k dalšímu ladění (z 1,4 to nikdo honit nebude)a za ty prachy krom rámu projde nějakou lehčí modifikací i motor..jinak by s tim těžko mohli závodit v Nkách...to by je předjela i bába s nůší na zádech.. :o)
Petura: to je úplně jiný nářadí.. S 2000
[ Link ]
zajimalo by me, proc nepouzili 1,6 16V, co maji v nabidce...
jinak, proc ne :-)
Petura: Ale tohle byla tuším 4x4 pro kategorii S 2000 čili s 2,0 motorem a nejezdilo to špatně, viděl jsem i nějaký videa.
Jinak pokud to bude výchozí motor, tak proč ne, pro nějaký cup. Když tam bude hodně aut, tak to bude zajímavý.
v tom videu so jí dobře vodí :-)
aha, ale vím že Logan jako závoďák jsem už někde viděl :o)

15.10.2007, 13:09 |
Prady jako v naší amatérský soutěží rally, jezdí takovejhle logan, snad uplně stejnej se stejným motorem a už dost dlouho

15.10.2007, 14:44 |
imax Rustapha-659 ... no stejne tam nebudou cpat fen, takze s toho dostanou tak max 130PS a to teda take neni moc na zavody, i kdyz to bude lepsi svezeni.

15.10.2007, 14:45 |
imax ale ta S2000 ta teda jede pekne
S2000 bodejť by to nejelo... :oD
a jinak s tou 1,6..záleží jak moc velký úptravy to bude mít...nicméně z KITový Felicie 1400ccm vymačkaj asi 150HP..takže z tý 1,6 Logana počítám 130kobylek by neměl bejt zas takovej problém..a když to voholej na kost a zbyde jen rám s kastlí a motorem..myslím,že bych se v tom docela rád svez.. :o) pro začínající závodníky to myslím bude až až...

15.10.2007, 19:58 |
imax njn, ale vem si take to kolik ta 1,4ka vydrzi km!!! ... urco si nikdo nebude kupovat Daciu jenom na nejakejch 10 - 20tis km, takze tech 130kobyl je tak akorat . Svezeni to bude lepsi, ale nenazvyval bych to zavodni special. Spis tak dacia Logan sport
imax : zavodni special mozna proto, ze nesmi do bezneho provozu, ne?

16.10.2007, 00:42 |
imax kdyz ti rozbiju obidva predni svetla cekanem, take nebudes moc jit do bezneho provozu, ale to jeste s tveho auta nedela zavodni special
to ne, pokud mi do auta zaroven nevevaris ram a nevycuknes interier :-)
pánové já nevím jestli z největší jebky co se dá vůbec koupit má cenu stavět nějakej pseudo závoďák vysoký je to jak ajfelovka takže i když to snížej na max furt to bude mega koza, plechy sou na tom tak tenký že se prohejbaj jen tím, že na to svítí slunko takže i když tam narvou klec bude se hejbat veškerý uložení náprav apod ... A i když to odlehčej na max což zas tak brutální nebude neb vyhážou koberce sedačky a zas teda přidaj sedačky a rám tak kolik to bude mít ? tunu ? no tak s tím teda těch 130 koní nebo kolik uvádíte (i když pochybuju) s tím nebude absolutně nijak zajímavě hejbat - to si kupte 205GTi a máte to samý ...

16.10.2007, 14:15 |
paia kdyz muze Daewoo (pardon Chevrolet) Lacetti jezdit WTCC, tak proc ne Dacia Logan?

16.10.2007, 16:26 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-10-16 16:30:41
děláš si prdel viď hihi ty vole to je asi jako srovnávat hrušky a jabka ne díky autům, ale tý přestavbě, jestli si myslíš, že přestavba vozu pro WCTT stojí 110 000 kč tak jsi blázen .... a hlavně je mega trapný to neustále přiteplený rádoby jako přeříkávání Daewoo/ Chevy to dokáže opravdu jen naprostej ... :o)

17.10.2007, 02:10 |
imax kdyby s ty dacie udelali alespon neco jako ta S2000 za tech 110tis KC, tak to jo, ale podle mne s te 1,6ky toho moc nenadelaj a za ty prachy jde koupit i neco lepsiho na zavody
tak pokud vyhlasej logan cup tak je ve finale jedno co to ma za motor, kdyz budou mit vsichni stejny. takze to bude jen o ridicich. tak ja rikam proc ne...
pro zacatecniky idealni... zadna velka investice

17.10.2007, 23:10 |
ajsik | Upraveno: 2007-10-17 23:12:26
jinak videl jsem live, 1.4 16V motor z fabie odbrzdeny na 192 koni ... jezdi v kitcar felicii amaterske vrchy ... cele auto ma cca 500kg bez naplni ... celkem masakr ...
tak kdyz k tomu renault bude poradat nejaky podnik tak si myslim ze by to nemuselo byt spatne ... a to ze ma jen par koniku je jedno kdyz je maj vsichni ...
Neni to tak dlouho co se jezdil Fiesta Cup a jake tam asi byli motory, hm ? Stejne tady zvanime o nicem.
Skodovka prestala delat pickupy, fabie sou drahy a politika skodovky jde co se tyce nejakyho zavodeni do haje...Tak se proste poohlidli po levnym naradi na zavody, nikdo to tu prece nesrovnava s nejakym WTCC...
A kdyz Renault nahodi nejaky dobry ceny nebo podporu, tak proc ne?
Mě se ten logan celkem líbí a jede slušně na videu