Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Svíčky NGK

o Navštíveno 1113x o
o 10.10.2007, 23:06 | Cormi
Ahoj chlapi, v katalogu NGK jsem našel svíčky pro mýho Golfa. Je to 1,6 16V rok 2001, kód motoru AZD. Jedná se o objednací číslo svíčky 3586 a typ PZFR6J-11. Umí někdo dodat? Prosím cenu za 4ks svíček včetně poštovného. Z výroby jsem měl NGK (typ PZFR5D-11), měnil jsem na Denso a nějak se mi to teď už delší dobu nezná, tak zkusim vyměnit. V případě prodeje nutno ještě pro klid duše prověřit 100%ní kompatibilitu s mym motorem. Díky

o 11.10.2007, 10:13 | Toyo
tys mel ngk a cpals tam denso? proc proboha?
o 11.10.2007, 11:23 | mikevr6
vecer ti poslu cenu
o 11.10.2007, 14:16 | Cormi
mike: díky, počkam

Toyo: protože jsem byl vůl a splet sem si zapalovací cívky a zapalovací svíčky :-) odešly mi cívky a sháněl jsem nový svíčky a nechal si doporučit Denso. Cívky vyměnily zdarma v rámci záruky a svíčky tudíž byly v pořádku. Že jsou to NGK jsem zjistil až teď po 3 letech :-) Starý tam dávat nechci tak vezmu nový, jsem zvědav jak to bude šlapat. Jinak musim říct, že ty Denso když tam byly čerstvě tak to jelo fakt líp, ale teď poslední 2 roky se mi to nějak nezdá. Ten motor jednou jede pěkně, podruhý to rachtá...
o 11.10.2007, 20:59 | mikevr6
tak jsem to zjistoval a muzu je mit za 260 kc kus
o 14.10.2007, 14:39 | Cormi
mike: fajn tak to urcite objednam. Dobirka neni problem? Kolik za postovne? Doklad samozrejmost? Koukal si do katalogu, jestli to cislo je skutecne pro muj motor? Diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.323 sekund.