Navštíveno 1018x

takhle vypadaj ve dne

a takhle svítí (kulatý jsou obrysovky a spodní jsou mlhovky)

a abych měl správný votuzidlo tak jsem doplnil nezbytně nutné mračítka ...

ty ledky sou hustý :-DDDD to chudáci za tebou ani nevidí, když šlápneš na brzdu :o)))))
nooo, to musela bejt hodně dlouhá fronta na RZ
ježič, to to nevidíš, že je to VT jako prase ? :o))

09.10.2007, 17:42 |
Kapka (M)
za podobnyma LED svetlama jsem jel nedavno asi pul hodky v kolone..a mel jsem chut vystoupit a kladivem mu je trosku upravit..silene oslnujou..bych to se hadal že to ma homologaci na CR...

09.10.2007, 17:59 |
Kesam Pekne .-)
brzda se rozsvěcuje to kolečko nahoře, takže je vidět kdy šlapu na brzdu, ale pejsek neušlápne ještě pedál a nikdo další tam se mnou nebyl, takže to není vyfocený ....
Kapka: homologaci to má

prjde mit to trochu kolotocarsky tech X samostatnejch ledek.
nedosáhne na pedály a jak teda řídí? :o)
Dave: no jak? mám ho na klíně a na pedály mu šlapu já :o)
asi před rokej jsem o nich uvažoval na tu svoju, ale pak mě to nějak přešlo když jsem to viděl na živo v Hradci u poláků, zezadu to oslňuje a z úhlu to zase nebylo videt, nejhezčí jsou zhasnutý :o)
Escudo: s tím oslňováním to není zase tak horký, jen se podívej jak svítěj nový auta (passat, ochcávka2, apod) taky jsou vidět z velký dálky a jízda za nima taky není zrovna moc příjemná, viditelnost z úhlu je dobrá (je fakt že některý světla při natočení auta jakoby zhasnou a tohle není ten případ)

ve dne ok, v noci kolotoč...
Petura: máš pravdu že tyhle světla dělaji v postatě tři výrobci, FK, JOM a snad Raid jestli se nepletu, naprosto stejnej design a je dost možný že pokaždý jiná kvalita a já viděl pokaždý ty hnusný :o)
Mě líbí, pořád 100x lepší než čirá ála Lexus na kterou mám alergii ..

14.10.2007, 19:53 |
JR vsechny tyhle svetla dela vlastne ten samej vyrobce a JOM, FK a dalsi je jenom preprodavaj. A klidne bych i rekl, ze cinan tam to E11 vyrazi uplne v pohode a nejakou homologaci neresi.