Navštíveno 1069x

Zdravím všechny
Rád bych vám ukázal pár fotek. Nechal jsem si opravit přední kapotu někdo mi do ní nacouval přotože tam kde mají auta nárazník tam já mam kapotu.Při této příležitosti jsem si nechal zvětšít díru v nasavači +výměna tahokovu a nechal jsem si udělat výdechy v blatnících

07.10.2007, 16:56 |
Syrup hele, ferrari .. :)
mě se to taky líbí, ale chtělo by to ještě jednu zásadní věc .... kola :o)
no ja vam nevim proc delat z coupe neco co neni protoze ho navrhovala pininfarina ?
jo a ještě Ti patří pochvala za zachování blinkru v blatnících! to se cení!
ferrari pro chude :-)
jj, kola by to chtelo
Tak dik
Kola jsou v plánu na jaře
na mě je ten tahokov v těch blatnících moc hrubej ...řešil bych menší oka!
nevim coupé se mi nikdy nelíbilo a tohle je ještě horší ......... pidifarina a bertone by se postavěj za každou sračku vč. favorita když za to dostanou zaplaceno....... :)) já si vždycky myslel že si lidi kupujou coupé jen kvůli tomu že to docela jede ale zjistil sem že se to lidem dokonce i líbí což me dostalo, na druhou stranu na tom něco je neb kdo by si třeba koupil Multiplu se zdravym rozumem ? :) je to o stylu no .....
U mě dobrý,akorát tahokov v blatníkách vyměnit za jinej,takovej co má menší oka.
heh tak tady fakt plati ze fiat je jen pomalejsi ferrari.... nebo to bylo nejak opacne?? :O))
Mišell...čteš si někdy příspěvky před tebou ????
Neboj,čtu. Vim že jsi to psal taky,tak právě proto,že třeba dva lidi ho přesvědčej líp než jeden:) Nic jinýho jsem tim nemyslel.
jakej to má význam ty blatníky ? jen designovej ?
To mi připomělo ten vtip, co je to za červené auto s koníkem?...ale už je postarší..

Nismo: Mě se to třeba líbí, ale je to věc názoru, stejně jako se mi líbí STS, Impala, Camaro atp...a nejsem zaujatej tím, že to mám taky :oD
me to prijde, ze to je uplně k ničemu :) ale kdyz se to nekomu libi, tak je to OK
je to pouze design, ale jsem rád za každou reakci někomu se to proastě nelíbí. Dal jsem to sem abych slyšel reakce
kapota dobra. blatniky si mysim, ze jsou dost rozm*dany uz v serii.

08.10.2007, 17:58 |
Kesam KOLLAAAA

09.10.2007, 00:20 |
JP Mě se Coupé taky líbí a líbilo i předtim, než jsem ho koupil:) Ale jedině sériový. Maximálně dát jiný kola, podvozek a LE plasty. Všechno ostatní co jsem viděl to auto przní. Nehledě na to, že 90% jich je v dost špatnym stavu a mnohem lepší by bylo ty peníze vrazit do údržby...
ten nasávač tam sedí, jenom jedna otázka - nelítaj tím tahokovem kamínky?
Zastím to mám asi 14 dnů as v pohodě vic ukáže čas