Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jak na chladič?

o Navštíveno 1020x o
o 03.10.2007, 21:08 | R19
dělám GO auta a chtěl bych tudíš pročistit chladič a motor celkově... jak na to jsem zkoušel tam dávat kys citronovou myslím že to trochu pomohlo ale když jsem vyndal chladič a připíchnil ho na hadici s vodou tak z toho lítaji takový plošky rezaveho sajrajtu....jak se toho zbavit čím to rozpustit?

o 03.10.2007, 21:32 | Lukin.xxx
vystřikat vapkou ale to taky moc nezabere nej to je když ho rozebereš ale toto je složita operace
o 04.10.2007, 17:23 | Matisek
Já použil nejaký čistič chladícího systému od stp a lezly z toho hrozné věci.
o 04.10.2007, 21:07 | Honza2.016v
když dělám GO, tak dávám vše co jde nový.. pak se nemusím divit že jsem uvařil , nebo znova zadřel..
o 05.10.2007, 15:59 | R19
no tak když je ten chladič jako novej tak si myslím že je to škoda a je starej asi rok tak to je vcelku zbytečný ale auto dlouho stálo tak je tam ten bordel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4228 sekund.