Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Uprava C3 by CARLING Brno

o Navštíveno 812x o
o 01.10.2007, 15:52 | somalecek
Je toto opravdu oprava hodna autorizovaneho servisu? Slo o problem s novym C3 1,3 16V kdy dochazelo k oxidaci kontaktů konektoru řídící jednotky a takhle si s touto závadou poradila firma CARLING v Brně. Znovuzpojizdění vozu a oprava tímto způsobem trvala celé 2 měsíce. Máte někdo podobnou zkušenost s touto firmou?

foto k příspěvku  od somalecek

o 01.10.2007, 16:08 | somalecek
Omlouvam se za chybu je to 1,4 16V
o 01.10.2007, 16:14 | somalecek

foto k příspěvku  od somalecek

o 01.10.2007, 18:30 | Rustapha-659
Co to je? :-O to zalepili nějakym medvědím hovnem,co se používalo na hajzly???
o 01.10.2007, 18:40 | somalecek
prave nevim nejsou schopni mi rict co s tim udelali
o 01.10.2007, 20:26 | Lukin.xxx
to vypada jako nějaky pokus zataveni nějakou izolčni hmotou ty kráávo to ale vypada
o 01.10.2007, 20:38 | clown
myslim ze kluci maj super zkusenost z Hondou :o)) podobna oprava ..
o 02.10.2007, 07:32 | H-Honza (M)
jo jo s Hondou treba me takhle namontovali alarm....
a na nasi Discovery takhle autorizovanej servis odstranoval zavady, auto bylo tri mesice na servisu s opakovanou zavadou, a jedinej fasovanej material na opravy byl kontaktol a izolacka :O)))))
o 02.10.2007, 08:24 | 20bad
Ja bych to auto v místě téhle opravy zapálil a když bych ukázal fotku tak by se nikdo nedivil a servis by mi musel zaplatit nový auto:-))))
o 03.10.2007, 13:50 | Enismo
no tywe....kvalita to se musí nechat
o 03.10.2007, 21:39 | Lukin.xxx
20bad:zajimavý nápad teda to by možna i klaplo
o 04.10.2007, 06:48 | jolik
před pár lety kyž jsem si neumněl spravit autí,jsem mněl podobný problém,při konfrontaci se mi vysmáli,tak jsem jim večer na celou firmu napsal skurvím všechno a beru za to prachy,odškodné nebylo ale cítil jsem se super.Doporučuju.
o 04.10.2007, 11:27 | ajsik | Upraveno: 2007-10-04 11:32:27
volej zastoupeni posli fotky, popis problem... a pozaduj komplet vymenu kabeloveho svazku ECU ... zaroven rekni ze jsi s timto pristupem zastupcu znacky Citroen konkretne Carlig Brno hluboce nespokojen. Vetsinou vyhovi, i po zaruce napr. participaci na oprave ... ale tohle je na pres drzku takze se do nich poradne opri...

ja takhle resil pres zastoupeni vice veci ... jen si nesmis nechat srat na hlavu ... a cislo na zastoupeni kdyz tak pres seznam , pocitam ze na Webu bude pouze zelena linka a mohl bys dopadnout takhle :-) [ Link ]
o 09.10.2007, 20:45 | CervinVega
no ze me tam delali pitomce a otravu, kdyz jsem chtel odstranit zavadu na XM 3,0... byla prilis bohata smes, plyn zpocatku nereagoval a pak brutalne zabral (coz u 170PS auta neni zrovna idealni pri popojizdeni po meste)... taky v dusledku toho blbnul BC (ukazoval spotrebu 4,5 litru/100km a pod)... manik mlel uplny blbosti, jako ze to dela koncovy tlumic a ze nemam spravny svicky a pod... nakonec jsem ho po 20min presvedcil aby mi alespon nasel co je spatne pres diagnostiku a zjistil, ze to je velky problem :-)) nakonec po me chtel asi 800,- ze nic nevycetl (protoze to neumel najit v menu)... tak nakonec prisle pan majitel (jednani poloretardovanyho vidlaka), skoncilo to na tom, ze jsem trval na privolani policie, ze mi nechteji vydat muj majetek a omezujou me a pod... nakonec jsem si poslechnul repertoar infantilnich nadavek, slusne podekoval dlouhou cernou carou a na pozadani je vsude "doporucuju"....
znamemu udelali podzimni prohlidku tak, ze prokazatelne ani neotevreli kapotu a rekli si asi o 700,- s tim ze museli nutne dolit vsechny kapaliny
o 11.10.2007, 19:49 | Mario
ajsik: obdivuju toho borecka z ty linky "duvery" peugeot, ten musí mít nervy z titanu :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3224 sekund.