Navštíveno 813x

zdar kluci, tak mi včera někdo ukradl kola na autě, mam havarijní pojištění, takže mi to pojištovna zaplatí, tak bych se chtěl zeptat co stím, co mám vyběhávat a co ne?
Slyšel jsem zmínku , že je lepší si všechno vyběhat sám a pak jen na pojišťovnu přijít a dám jim vše proplatit - a tady mi jde o to co všechno vyběhat?
Byly na mém passatu originál Alu 16R, pneumatiky Michelin 205/55/16, poničený zadní chrániče kotoučů a na podlahu jsem ještě nevyděl, ale vysí mi na jedný straně plastový dekl pod motorem, ale to mohl vypadnout jenom šroub, to se uvidí až to zvednu, protože to frajeři hodily přímo na zem.
Pak mě napadlo zajet do servisu a nechat si to prohlídnout a to dát pojišťovně.
Jinak komplet kola byly na jaře nová, mají za sebou cca 25t/km, hledal jsem od nich účtenku, ale nemůžu ji najít, tak jestli mi to pojišťovna uvěří, že to byly skoro nový, fotku kol na autě mám jen zdálky.
Děkuji za všechny rady zítra jdu na pojišťovnu to ohlásit, jinak jsem to napsal tak nějak zpřeházeně prostě co mě zrovna napadlo, ale budu rád za každou radu.
díky
No v tomhle pripade bych urcite volal policajty. Oni to nafotej, zaevidujou a ty s tim pak pujdes na pojistovnu nebo ji aspon kontaktujes.
Takhle by s tebou jednali, jako by to byl poj. podvod.
Jo a prosvisti si cestinu, je to hruza:o))
jj s češtinou to mám na štíru.
Jinak policie u toho byla, je to všechno zapsaný.
Tak pak zavolej na linku pojistovny a dohodni se s nima. Sam nic nedelej, oni sou pak neduverivy a ja se jim ani nedivim.
jo to máš pravdu, snad to zítra nějak vyřídím
no, ten doklad o koupi Ti myslim prodejce vystavi klidne znovu...nebo spis udela kopii...mel by mit svoji kopii u sebe zalozenou. auto muzes vzit to servisu nechat zkontrolavat a zdokumentovat....a nebo pockat na likvidatora....ale zalezi na Tobe...zavolej jim a domluv se s nima.
Jo jo zítra mám sraz s likvidátorem tak jsem na to zvědav, co a jak