Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > OT:cena Favorita

o Navštíveno 946x o
o 26.09.2007, 20:54 | Kindlik | Upraveno: 2007-09-26 20:59:20
kamarád mě poprosil ať to sem hodím , jakou by dle vás měl takovej Favorit prodejní cenu . je tam uděláno :
Komplet vyhlazeno
přední kliky Audi
nádech atd ...
xenony - možná bi nejsem si jistej
motor 1,6 felicie
je tam sport podvozek
interier Felicie
okna v el , centrál , abs , klima atd ...
15 lau kola
folië
prostě hodně úprav , auto už delší dobu nevyužívá , nemá na to čas , tak se rozhodl to prodat , pište jen normální příspěvky , díky :)

foto k příspěvku  od Kindlik

o 26.09.2007, 20:55 | Kindlik

o 26.09.2007, 20:55 | Kindlik

o 26.09.2007, 21:15 | Only_One
bych to viděl do 50Kkč
o 26.09.2007, 21:19 | dolph
jj jako Only....
o 26.09.2007, 22:10 | Akordýsek
jj tak něják ale je pěknej
o 26.09.2007, 22:14 | Corry
Fakt krasavec...ale řekl bych možná i víc... a ta klima by mě zajímala, jak to udělal :o) ...
o 26.09.2007, 22:21 | Creams
Tak cenu bych viděl více kdyby to mělo více exkl. kola než ty obyčejny...
o 26.09.2007, 23:19 | xenonman
auto neprodejne uz jen ten prvni fakt motor 1,6 promin ale vice starosti nez uzitku uz je z toho duvodu ze se tam ten motor nidky nedaval....jak udelal klimu jednoduse dal ji tam s feldy das tam vse a ono ti to pojede....
o 26.09.2007, 23:24 | Kindlik
tak to jste mě docela potěšili , asi bude v brzké době na prodej a nějakou podobnou cenu říkal i majitel , tak by se to snad dalo prodat . Klima je použitá taky z té Felicie z které jsou myslím všechny věci , jak interier , tak motor atd ... jediná vada na kráse o které vím je ta , že auto dlouho stálo a nebylo asi až tak dobře schovaný , protože ho nějaký dobrák vykradl , komplet ozvučení a sport volant , myslím že tím přišel i o jedno okno , ale to by se asi dořešilo , zjistím více info a hodím to do inzerce . díky
o 26.09.2007, 23:33 | ALESS
Jako že fakt fazoly nemusím tak tenhle se mi moc moc libi.Nápad byl skvělý,skusím kamarádovi nabídnout.Chtěl nějaké přibližovadlo,sice feldu,ovšem tady je to asi nastejno:-)
o 27.09.2007, 08:44 | ibizman
taky je jeste otazla, jestli ma povolenou vymneu motoru a ma to zapsany v TP, ponevadz se maji ukrutne zprisnit STK... nebude trvat dlouho a uz nebude mozny projit STK, aniz by tam auto jelo, pac uz vetsina estékáček nataci vsechny auta na kameru, aby se tim pojistili, ze to auto opravdu projelo linkou.... kamos ma v Rosicich u Brna STK a rikal, ze staci nejakej curak, kterej neprojde a nasere ho to a staci jedno udani a pokud se prokaze, tak prijde o licenci a to uz si ted malokdo lajzne... Jeste k tomu motoru.... ted nevim presne jestli to Skodovka povoli, kdyz se ten motor do toho auta nikdy nedaval a auto ne naj neni prizpusobeny...ale nechci kecat, jen rikam svuj nazor... jestli se pletu, tak me opravte... sry za OT
o 27.09.2007, 09:07 | Kapka (M)
stejne jako xenon atd...ono je to hezky že ta mam komplet veci z Felicie..ale už jenom treba pri prepsani bude mit silene problemy novy majitel..takže bych to rekl že je to neprodejny auto..sorry za zkažení radosti....
o 27.09.2007, 09:28 | Francouz
ibizman: by mě zajímalo jméno toho tvýho kámoše co má v Rosicích STK ;o))) !?
o 27.09.2007, 20:47 | Kindlik
mě náladu nezkazíte , to není MOJE auto :) jen kamaráda , dnes sme to šli project a vypadal jak když si to nechá , jede to fakt hezky
o 28.09.2007, 08:02 | ibizman
To Francouz: to bys chtel vedet co??? :-)))) je takovej malej, starej, ale ma kurva peknou dceru.... nebyt to kamos, tak mu ju klidne zprznim :-)... jinak kolik je v Rosicich STK??? a kdyz je to jeste uplne prvni na ceste z Brna do Rosic?? teda ne uplne prvni, ale hned na zacatku Rosic:-)
o 28.09.2007, 08:11 | m1tv
třeba to ma v TP znam manika co ma 1,6 v techničaku ale je to forman posledni rok co se delal, uhnal to nejak když to ešte šlo ...
o 28.09.2007, 22:46 | Nismo.Power
znám jel sem viděl a ve skutečnosti se mi teda líbí víc než na fotkách :))

taky bych to viděl tak kolem 50 :)
o 30.09.2007, 20:35 | Francouz
Dceru neznám ale slečnu za pultíkem na STK ano :o))) !!! STK je v Rosicích jen jedno :o) !
o 29.10.2007, 18:24 | xavi-creus
Jako kara to je pěkná a taky bych to viděl tak do 50 a chtěl bych se zeptat jak tam je ten motor z felicii, tak zda se tam dával težko a zda se něco muselo upravovat a kolik to tak všechno stálo.....díkes
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3151 sekund.