Navštíveno 1040x

26.09.2007, 12:49 |
MiraF ...asi znáte,ale hodně mě tohle překvapilo,jak samotným designem,tak opět po dlouhé době opravdový coupé od Renaultu

a dokáže to konečně už taky jezdit v intervalu od výměny oleje k výměně jezdit bez deseti závad ? .))))
Zas ty Renaulty nejsou tak hrozný ne?! :)
Ale coupe moc pěkné!!

26.09.2007, 14:02 |
MiraF Nismo.Power :
...možná jo,motor bude z Nissanu 350Z,ale tenhle projekt je asi jen ve snech!
teď sem chtěl napsat že se asi nedožiju toho, že by se zas začly vyrábět coupé v evropě neb tohle bude koncept 100%
taky si myslím že rencky nejsou nejhorší.... mohli by to vyrábět.....:)
no bylo to na primě v autosalonu a tvrdili že je šance že to půjde do výroby myslím jako cupe cabrio , ale nevěřím tomu
Já bych raději Renault Alticu, kdyby tento koncept dělali :-((((

27.09.2007, 07:32 |
Boris Nismo.Power a měl jsi někdy Renaulta ? Pže vím že nejvíc takovýhle keců pochází od někoho kdo to slyšel od někoho.... ; D

27.09.2007, 08:13 |
zipp my máme renaulta už 3. a nikdy nebyly problémy... každýho sme měli tak 2 nebo 3 roky
NP Renaulta má .... :) a nemluví o něm nijak hezky
takhle skončil i Cien, vcelku revoluční sporťák díky použijm technologiím, 750 HP z atmosféry na 1100 kg

Coupe moc hezke a musim se taky ohradit,mam rencky dva a nikdy zadnej problem, vis otazkou je jestli ten hlavni problem tech problemu neni to co je mezi sedackou a volantem. Ale samozrejme je to vec nazoru..... Kazdy ma sve kone. Ja jsem byl taky vzdy proti francouzum, nic jineho nez BMW a Mergl nebylo auto, ale co jsem skusil Veldu, tak si na ne nemuzu stezovat. :o)
záleží na ceně,..ale renault bude pořát jen renault