Navštíveno 4793x

Chtěl jsem se zeptat,co by to mohlo byt za zavadu,kdyz jde bílý kouř z výfuku?Je to laguna 1.9Dti.Uniku chladici kapaliny jsem si nevsiml.

25.09.2007, 21:59 |
BULOH Že by zima po ránu???
Mno to prave ne...Kour je dost hustej a rekl bych,ze se po zahrati motoru ztrati.A kouri,i kdyz je teplo.

25.09.2007, 22:51 |
m1tv žhavičky sou v cajku? po nastartovani de motor pravidelně?
Po nastartovani jde motor pekne.Nezda se,ze by bezel nejak nepravidelne.
Ale zda se mi proste ze tam jde moc houstej ten kour...
Nemuzou to byt spatny vstrikovaci trysky?
taky ti muze prosakovat turbo... podivej se taky na ojel jestli ti neubejva.... ale vlastne u oleje jde kour spis do modra, ale kdyz ho neni moc, tak by to mohlo bejt....

26.09.2007, 14:34 |
zipp čuchni, jak smrdí... jestli je to spálenej olej, tak olej v turbu

26.09.2007, 18:32 |
dolph mel jsem to same sice na felicii ale jezdil jsem jak dymovnice a bylo to co ??
praskla hlava.... podivej se do nadrzky s vodou (ne do ostrikovacu :) ) jestli je tam kapucino tak mas olej ve vode a vodu v oleji nebo tak nejak.... napis co a jak :)
trysky ne tryskama to byt nemuže protože to pry jede dobře ten motor bod voda nabo olejiček jak je to zahřate maš tvrde hadice??
No hadice tvrde myslim nebyli.Ted to mam v servise a zatim mi po telefonu rikal,ze oddelal hadice od stlacenyho vzduchu a v chladici je pry olej.Tak uvidim.Rikal,ze to vidi spis na generalku motoru.A jinak ten kour je podle neho spis trosku namodralej....a dela to jen nez se to zahreje.
no a jestli to jeste smrdi jako prase, tak mas v prdeli turbo... teda ne uplne, ale prosakuje...mel jsem to samy na Unu 1.4 Turbo... repas turba cca 6.000, ale me to cudilo daleko vic, tak nez koupit new za 40, tak radeji repas.. :-))