Navštíveno 882x

tohle se na me priditilo, pak me to brutalne ometlo a ujelo mi to.... shodou okolnosti jsme se sesli ve meste u stejny vecerky...
nejakej hustej tuner.... spis teda tduner :O))))))

hm, to máš dobrý, to mě dneska málem smetla černá new koktávka, hlavní doleva, on mi tam vlítnul z vedlejší prava tak 70, jako by jel po hlavní, a další křižovatku, kde byla stopka, tak tu prolítnul tak 60 a bylo to v obci....
ja dneska svoji blbosti malem trefil babu ve filcce, taky se mi z toho klepaly ruce... jsem pospichal dodafkou, 2km od ciloveho mista jsem potkal motajici se felinu, tak jsem ji chtel prejdet, a nejak uz byl myslenkama za dalsi zatackou, pac jsem si nevsim ze baba se tak motala pac hledala flek kde se otocit, kterej nasla zrovna kdyz jsem byl vedle ni uz v rozletu k predjizdecimu manevru... takze mi byla silnice uzka, nebyt zeny ktera sedela vedle me a zarvala tak babku i felinou zahodim do pole kua :O//
H-Honza: Jo, tohle je nejlepší, mjísto aby zastavila někde, kde se v klidu dá a v klidu se otočila a ne když jezdí auta. Takhle včera nebo předevčírem někde u Kutný Hory prej ženská při otáčení sejmula motorku a dva mrtvý........
tahle baba to mela jinak, vlekla se a motala nejak divne pulku vesnice, tak jsem od ni mel radsi odstup a vlekl se za ni 30... Kdyz jsme vyjeli na prehlednou rovinu tak jsem se rozjel a zacal ji predjizdet tak zacla bez smerovek odbocovat...
Kazdej jednou zestarnem, ale ja bych proste ted tyhle zombie za volantem zakazal.
co se ti na tom nelibi, tahu a kouri odpovida i font pisma :o)
jasne, pokud se velikost pismen TDi primo ridi velikosti turba v tomhle dieselu.... pak je to jina :O))))))))))
Jako ja bych to asi na auto ani nelepil pokud by mi to nekdo sloupal dolu.... a co vede takovy lidi k tomu ze si tam jeste da 2.5 to nechapu.... mel si tam rovnou dat 5.2....
Vidam starou audi 100ku 1,9 tdi co ma na zadku 4,2 quattro:) ale takovejch asi vida kazdej mraky.. ja jen ze 2,5 je fakt bida jako:D
nz zase TDI oktávka a dokonce stříbrná ...
25/09/2007 21:52 HIGHTOWER
H-Honza: Jo, tohle je nejlepší, mjísto aby zastavila někde, kde se v klidu dá a v klidu se otočila a ne když jezdí auta. Takhle včera nebo předevčírem někde u Kutný Hory prej ženská při otáčení sejmula motorku a dva mrtvý........
bylo to 1km od Havlíčkova Brodu
2 mrtvý (kluk a holka) vcera mel frajer pohreb !
(krizovatka na horizontu)