Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Filtr a svíčky.

o Navštíveno 902x o
o 17.09.2007, 10:02 | RudyV
Zdar chlapi. Mám dotaz ohledně vzduchového filtru a svček na vozidlo Scénic 1.6 66kW. Co svíčky Denso Iridium,má někdo zkušenosti? A jaký vzduchový filtr? Díky.

o 17.09.2007, 10:40 | -Hans-
Ahoj RudyV...

Filtr ne. Svíčky ne. Proč? Nic to nepřidá. Někdy spíš opak.

Skrz filtr zase*eš motor bordelem a tydle svíčky nedaj bombu jiskru, doporučuju platinový Bosche... Daj jednu a pořádnou. A neuchlastaj se jako Densa...
o 17.09.2007, 10:44 | -Hans-
o 17.09.2007, 10:50 | -Hans-
o 17.09.2007, 13:16 | RudyV
Hans: čau chlape.
Takže u nás poptám ty platinový od Bosche. Teď tam mám Championy. Uvidíme jestli to nějak bude znát. Jinak díky. a ještě k tomu filtru.Co když dám lepší vedení vzduchu od airboxu do sání?
Jinak díky.
o 17.09.2007, 14:04 | -Hans-
Zdar:o)

Znát to nebude... To ne. Bude lepší, jako že bude, tak to bude tak malinko, že o tom ani nebudeš vědět:o(

Nemáš vůbec zač:o)

Jinak lepší vedení... No obecně jde o to, že čím rovnější a přímější vedení máš, tím je to lepší, ale opět to přidá nic, co poznáš...

Mluvim z vlastní zkušenosti. To už bys musel řešit radikální úpravu celého motoru a to rovnou můžeš koupit 16V...

Nechci Ti brát iluze, ale tohle fakt nemá význam. Pokud jsou svíčky na výměnu a chceš dražší, kup klidně ty platinový Boshe, ale na zbytek se...

Vim, o čem mluvím:o)
o 18.09.2007, 17:13 | RudyV
Hans: Tak fajn díky. Nebudu tam nic dávat jen jsem se optal. Ty svíčky ještě pořeším,ale asi zkusím ty platinový.
o 20.09.2007, 09:25 | -Hans-
Nemáš zač, měj se:o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4637 sekund.