Navštíveno 1417x

Dneska sem si udelal posrazovou nedelni vyjizdku... a co sem nepotkal... vertemi ze vetsi vuz sem uz dlouho nevidel...
Musim uznat ze mam maly auto....
.

Prihodim jeste par fotecek co sem dneska vyfotil... par podzimnich ;-)

Pekny pekny. Hlavne ty podzimni. ;-)
no kdyz uz sme u toho podzimu prihodim i jednu z relaxu... ;-) trsoku chlubive narcistni ;-)
pro dnesek je to vse... ;-)

mno neni nad pořádnej cadillac no :) tomu já řikám "auto" :)
Cadillac Series 75
to Luke-Jeep: moc pěkné, koukám že ten tvůj brouk je nějakej fotogenickej.-)))
furt se někde vystavuje ale sluší mu to, thumb upˇS
nebyl ten cadillac v Krotitelích duchů jako to zásahový vozítko?? :)
pěkný fotky, kde jsi to fotil? na vranově že by?
Pěkné, moc pěkné, já chci taky nějakej pohár :o ))))
Za co že ty poháry jsou, když už si dal chlubivé foto, tak abych věděl za co že to máš ?

17.09.2007, 19:49 |
TROY Hehe :D chlubítko

17.09.2007, 20:02 |
FBS je Luku to je u te nejlepší cukrárny v bystrci :o)
jj FBS to trefil je to v bystrci u cukrarny a fotky s vodou u Brnenske prehrady cca pod hradem veveri...
Fridom pohary: 3x Best of show Tuning cup 2x sprinty kategorie 1600 1x zavody do vrchu kategorie special (do 2l) 2x 2nd place tuning soutezi a 2x dbdrag
takze ty jako prijedes na sraz s jednim autem a beres prvni mista v tuning cupu, sprintech, vrchy, DB ??
jinak auto dle me best of AHC! proste nadupana klasika
diky ;-)
ne vetsinou je to jedna disciplina na srazu ;-)
To je tak, když de někdo soutěžit a schválně de do katerorie kde je sám, nebo tam je proti jeden, kterej tedy má to druhé místo, to sa pak poháry jen hrnou
: o DD
a muzes mi jeste neco napsat k tomu motoru? co je to zac a kolik to jezdi 400m?
brouci zaklad, obsah 1915, magnum hlavy, ostrejsi vacka, dva dvojity karbece dellorto 40, chlazeni a altik porsche 911
na 400 metru zatim nevim - letos sem jeste sprinty na 400metru na rovinenejel...
ale na moderni dvoulitry to samozrejme nema... melo by, ale musela by bejt kurevsky jina vacka a karbece ale s tim uz by se nedalo jezdit denne... pohary jsou z broucich & spol. zavodu (sprinty a vrchy)
Hodně hustý..mě se líbí že ty najdeš vždycky nějakej flek kde je super fotka..a já jezdím jak hňup 50km do Brna a hledám něco:)
Jinak co sis pučoval v Brně na Kameňáku v půjčovně, je to teď pár dnů zpět? :o)
Zdar v krotitelích duchů to byl nějakej starej citroen, ne? :-)
Jinak krásná kárka Luku, zdravě ti ji závidím :-) jo a kdyby jsi někde potkal nějakého broučáka na prodej, prozatímně bez papírů, dje mi vědět :-)
Zralok: ne e

03.10.2007, 07:42 |
Lukaash | Upraveno: 2007-10-03 07:43:04
to co jezdá v Ghost Busters je 1959 Cadillac Ambulance vpodstatě je to auto co je u toho Brouka jen přestavěný na kombajn pro účely nemocnic ...

05.10.2007, 03:15 |
tappaja | Upraveno: 2007-10-05 03:16:24
V8 6.4litru a 325HP
V8 6.4litru a 325HP ? v Sanitce? to musí bejt hukot do špitálu :-)

30.01.2008, 19:55 |
Corry To v tom ale vozej dva pacienty za sebou ne?...
No jo,jenže když tohle někdo rozjede,tak to před tou nemocnicí už nezastaví /:o)
trosku podobny aj ked toto ma len 5,23ccm a 4.75ps :))

15.02.2008, 14:55 |
Mazda dikuji za kompliment s tim porsche(jestli jsem to spravne pochopil o tej zari). jses brnak? dame se sraz nikde u tomkacu?
ono to bylo mysleno kapku jinak... nicmene kolem tveho vozu bylo docela dost lidi a vsichni cuceli...:-D nicmene jak jsem psal do tveho threadu... muzeme