Navštíveno 2627x

sice už mám měsíc hotovo, ale dlouho jsem váhal jestli sem mám dát fotky nebo ne, páč občas se to tu strhne v diskuzi, která řeší neřešitelný věci apod.
sice se říká, že dvakrát nevstoupíš do jedné řeky (nebo jak je to moudro), ale já jsem to udělal ... rozhodně lepší svezení než s bývalou 323F 1,5 16V před kterou mě pár lidí varovalo, leč jsem si nedal říct a musel jsem si to zkusit na vlastní kůži, takže znovu sedlám Civic 6gen 1,4iS 66kW
ex stříbrňák, který dělá radost někomu jinému že jo Dave1984 :o)))

a tady jeho nástupce

auto mělo kosmetické vady, takže se dělal celolak

a detail světla, jinak plánů je ještě dost, ale uvidím jak na tom budou finance na angeleyes lampy, podvozek a pak i jiný kola
jinak auto má od bývalého majitele vzduch. filtr K&N (vložka) a výfuk Supersprint Magnum

09.09.2007, 21:47 |
zipo Pěkná decentka.
už jsem chválil v Mimoni ;-)

09.09.2007, 22:14 |
mourl tak gratuluju...Háčko tě nenechalo dlouho napokoji :-) hezká SPZ

09.09.2007, 22:48 |
Zip Krásný, jen ty mlhovky bych asi odendal.

09.09.2007, 22:52 |
Pagoš Typická značka z fronty :-)
já sem ti to říkal hned, že nemáš kupovat mazdu...jen si myslím, že do roka a do dne to zase prodáš a koupíš VTi :-DDDD
no popravdě s tou SPZ jsem si hrál, ale tahle by se mi líbila ...
Zip: mlhovky jsou origo Honda (asi nejvíc k vidění na edici black phantom), a navíc v nárazníku už pro ně byly vyřezaný díry a tahokov jsem tam dávat nechtěl
Dave: no hele to víš že mě to už napadlo, ale výpis z banky se na to moc dobře netvářil a bydlení taky není zadarmo, takže klasický problém většiny domácností, prachy, prachy a zase prachy ... :o)

Ses ani nepochlubil:) Hezke moc hezke, super decent, jako vzdy:)
Martyn: nj kdybys to báwo furt nehonil tak by sis možná i všimnul že tě někdo zdraví :o)))))

10.09.2007, 12:39 |
DEPH2 hezká. a kam jsi dal keskiny co jsi odemě kupoval?? :-) ja už taky sedlám něco jinýho, colt šel do světa.
DEPH2: keskiny jsem si chtěl nechat, ale kupec je chtěl nechat na mazdě, tak přihodil nějaký kačky navíc a zůstali na autě

10.09.2007, 12:54 |
DEPH2 tak aspoň že si prodal a pořídil zase Hondu.

10.09.2007, 14:12 |
JP Pěkný
Jiný kola,jinak moc hezký autíčko.Tohle přeplácat by byla velká škoda.
Honda forever!
moc pěkný autí...

10.09.2007, 16:00 |
Kesam Pekne lampy zadni :-)

10.09.2007, 16:43 |
imax pekna Hondice ... gratulace at slouzi
Mar kde je fotka kocoura???? :)))
hezkej, decent... jen ty kola.... :O)))
jj, pěkný, jen ty lampy se mi osobně nelíbí
P.S. tady vy, co píšete, že se tady jenom kritizuje vidíte opak
Me se osobne ty lampy moc nelibej, nejak mi to neladi k ty tmavy barve. A folie bud po celym aute nebo radeji vubec, vypada to jak uzitkova verze.

10.09.2007, 21:38 |
Petura | Upraveno: 2007-09-10 21:41:31
jak říkám plánů a práce je na tom ještě dost, ale teď je na řadě bydlení, nejde všechno najednou :o/
ono až budou i přední lampy s černým vnitřkem tak to taky bude vypadat jinak a bude to víc ladit k zadním lampám, dál bych rád podvozek a pak kola (černý vnitřek a leštěný plošky nebo malej límeček), ale zůstane velikost 15" a to z několika důvodů, jsou napsaný v TP, levný gumy 195/50 a hlavně to je asi poslední velikost na který se 1,4 pohybuje svižně, folie na tom jsou po původním majiteli, ale bude časem výměna páč jsou dost poškrábaný a samo že po celým autě....
samolepky bych na to chtěl zkusit origo z edice black phantom, ale to bych zase dělal z housenky ještě větší housenku :oD

kola asi něco na tenhle způsob

a světla ještě nevim, cenově to vychází skoro stejně, ale svítivost angeleyes je prý horší ...

kola asi ty vlevo pac designem budou vypadat vetsi.
svetla ty angel eyes a oxenonifikovat.
co jsou ty kola vlevo zač ?

11.09.2007, 07:18 |
hanzz Pepíno: MAM W2 black

12.09.2007, 11:35 |
DEPH2 Petura : Tak myslím že jsem tě zas předběch s těma kolama

Supr kára - gratulace :o)))
celkem úlet, auto bez pneu na hvězdicích :-))
DEPH2: supr, tak né že je někde vorveš o obrubník, příští sezonu je beru :o))) mohl bys mi pls udělat pár fotek kol a detail místa kolem šroubů? díky

13.09.2007, 21:37 |
DEPH2 No pneu tam samozřejmě mám ale řádně naleštěný. Detajl těchto kol je na www.elektrony.cz jsou tam asi z 5-ti úhlů nafocený. V realu je to to samé jen v těch dírách pro šrouby to neni takhle vyleštěný ale je tam černá barva. Ale myslim že na civica padnou jak prdel na hrnec :-))

já vim že je tam maj, ale chtěl jsem "živou" fotku, a detail u šroubů jsem myslel jak končí paprsek a je ta prohluběň do středu kola, tak jak moc to je hluboký, jakou to máš velikost? tohle 15" nebudou, odhaduju to na 17"

13.09.2007, 22:42 |
DEPH2 no tak zítra ti to vyfotím ale budu muset to kolo umejt protože jsou černý od toho srače na pneu a prachu z destiček. kola jsou 7.5*16 ET37 pneu 195/50/16

14.09.2007, 11:01 |
DEPH2

14.09.2007, 11:02 |
DEPH2

14.09.2007, 11:03 |
DEPH2
tak ty se mi fakt líbí, ale v 15" budou vypadat asi jinak, tak popřemýšlím o větší velikosti ..
dík moc za fotky