Navštíveno 2854x

Kroužky kolem budíků jsem si vyráběl v práci za pomoci kolegy

Kapličku na budíky jsem vyráběl z laminátu není to 100 % ale účel to plní

Část interiéru jsem potáhl kůží celej strop a sloupky jsou podlepené tlum. materiálem a hlavně vše drží na všech čudlech a šroubech takže žádné vrzající plasty

Krouzky jsou moc pekny, jen jsem konzerva a nelibi se mi dvoubarevnej interier. Ta linka na palubce je jeste OK, ale ty sloupky ee, kor kdyz kaplicky jsou v cerny, cudliky atd taky...

08.09.2007, 15:09 |
maxov kde se da sehnat barevná kuže?
já jsem jí měl od kamaráda jeho strejda rušil firmu ,ale už nic nemá sám bych ještě potřeboval

08.09.2007, 15:32 |
Nora Kdyby jsi to hodil komplet do černé kůže a jen nechal červenou linku, bylo by to ok, ty kroužky by se hodily leštěné. Jinak ok.
vypada to super, co je to za auti?

08.09.2007, 16:36 |
JP Neni to sice votuningová hrůza, ale pro mě je to rouhání:). Interiér Coupé je nejhezčí v sérii, maximálně se středovym panelem v černym matnym laku, protože to pogumování se odírá...
Budíky super...
Sloupky asi do černa...
jj, co to je za auto? Fotky auta z venku?

08.09.2007, 20:54 |
maxov jakej tlumicí material si použil a jak se osvědčil?
Je to fiat coupe 2.0 16vt

Teď tady nemám víc fotek

Tlumící materiál jasem použil tecsound s Al není to nic extra ale já netlumil kvůli hudbě ,ale kvůli vrzajícím plastům a hluku od proudícího větru
pokus se zdařil...
nevíte někdo kde sehnat ty budíky... potřeboval bych kulůatej do 260hm/h
i ty budíky na teplotu se mi zamlouvaj aspoň bych jich tam neměl jak ve výprodeji
Tady je foto středovýho tunelu nechal jsem ho nalakovat

Kroužky se mi moooc líbí. Jinak pěkná práce.

09.09.2007, 16:41 |
Kesam Mas to dobry :-) a pedaly jsou take oki ja je mam take:-)
pedály jsem hledal nějaký decentní předchozí majitel tam měl takový hrůzy ,se kterýma jsem šlapal plyn a brzdu současně
teda coupe ma v serii fakt divnej předek ale tohle je ještě horší ...... origo se mi zdá teda lepší než toto jinak interiér dobrý hlavně budíci pěkný :)
fakt dobry - ciferniky chvalim
vse super, moc mi nesedi ta predni kapota, lepsi je ta seriova, ikdyz vypada to uplne jako F 550 maranello :-)

10.09.2007, 16:02 |
Kesam Vim ktery :-) tyhle jsou ok utahnes uriznes a jedes a drzi docela mam je tam jeste ze zastavy pak jsem je mel na favu a tedka jsou ve fieste:-)))
mas to pekny, barvu chvalim :-)) osobne bych to resil jak psal Tapik, ale jinak hezky, cisty, krouzky jsou cool .-)
tappiku ale ten pruh na palubce je origo .-))))