Navštíveno 822x

tzn v brzke dobre dorazi k hid moznost provedeni h7r tzn urcene vybojky pro montaz do parabol odpadne problem s oslnovanim...
takze pak bude k dostani sady do cocek a parabol

tak jen doufam ze o ne bude zajem :-)
Bude to mit homologaci pro Cr, abych mel cim mavat na ky kok*ty vohrnuty?
Co za to priblizne?
hid sady vseobecne maji homologaci ze se muzou pouzit v aute, maj tam napsano aj tuv atd dostavas k tomu homologacni karticku jestli ti ji tady nekdo uzna netusim, jinak proces vratny kdykoliv kdyz by nekdo mel problem muzes vratit puvodni zarovku

08.09.2007, 18:44 |
Pekys super, na tohle čekám. Takže HID H7 s výbojkou se stíněním? chápu dobře?
asi vsichni dobre vime ze nejaka homologace TUV je ti v CR na nic.. jak to nema atest 8SD tak to na aute nema co delat ne ?

08.09.2007, 22:47 |
clown leda , ze by Xen zaplatil homologaci ... pry cca mego .. to se da :o)) staci druhova :o)) .. zbyva tedy prodavat s papirem neni urceno pro provoz na silnich .., jen pro sportovni pouziti atd .. :o(

08.09.2007, 22:47 |
clown kazdopadne zajimave
to by tech vybojek pak musel prodat hodne aby se to vyplatilo :o))..
jen se mi libil jedno.. on jako prodejce nevi, jaky atest k tomu musi byt a ze u nas nemaji v aute co delat.. no ale kseft je kseft :)

09.09.2007, 14:22 |
Long kdyz uz sme u dokladu mas k tomu prohlaseni o shode podle 22/1997 Sb?? :))

09.09.2007, 15:31 |
xenonman | Upraveno: 2007-09-09 15:34:58
ty woe furt ti sami chytraci a znalci zakonu, mas o to zajem nemas taze nevim o co vam jde, clovek se snazi lidem pomoct pac vsichni lide co to tu prodavji na Vas serou a nejake vybojky h7r, ze jsou na to kazdej sere proste proda to co ma a nidko nic neresi, to ze je tech vybojek musim nakoupit minimalne 100 paru abych je vubec do CR dostal a udelal neco pro to aby to neoslnovala to nikoho nezajima. Proste na vase keci dokonale seru je to info pro lidi a pro dealery co to nabizi a stoji to o zvazeni jestli to budou chtit dodat do sveho prodejniho sortimentu konec debaty
solidni a slusny prodejce :).... a ostatni kdo jdou proti tobe jsou buzeranti :)))))))))
neumis jednat slusne a nepriznas pravdu a cpes lidem nejaky reci "ze nevis jestli ti policajt homologaci TUV uzna", kdyz sam moc dobre vis ze ne..
jeste ze tady mame funkci edit :o))). koukam ze slovo "buzeranti" je nahrazeno slovem "chytraci" ;)
No ja nevim, tak si da na stranky vetu "neni urceno pro provoz na pozemnich komunikacich..." jako je tomu na vsech USA serverech "off road use only" a potom bude na kazdym, jestli si to namontuje nebo ne. Nevim proc do toho tak ryjete.
A ruku na srdce, na prstech jedny ruky by se dalo spocitat v CR auta, ktery maji vse v poradku. A mozna ani to ne.
A Dane vychladni;o)
ale vzdyt o to jde :) .. ale aby tady napsal, ze je to asi OK ze to ma TUV, kdyz sam dobre vi, ze TUV je v CR na nic ;).. to je vuci lidem nefer ne ?

09.09.2007, 17:26 |
xenonman | Upraveno: 2007-09-09 17:28:53
zvlastni ze potrefene husa se vzdy ozve, me uz tohle nabavi abych ti pravdu rekl, ja ti nevim jestli ses vazne tak omezenej nebo to jenom hrajes, myslim ze tehle debat na toto tema tu padlo uz hodnekrat zvlast i ty si sem par poznamekm dal a je to v jednom kuse dokola, cejtim se velmi dotceny pac jsem v jednom kuse od par jedincu nejakym zpusobem napadan.
i kdyz nechces nic koupit stejne si vzdy prilozit polenko od ohnicku. a vubec nechapu proc? ze lidi neinformuji jak to vubec muzes vedet? buzerant to jeslti ses teplej to nevim a ani to sem nepatri ale slovo buzeratn je pouzive v pojmu ze furt nekoho buzerujes a to prave delas a je to i patreno z tve reakce, nidky si nic u me nekoupil a vermi opravdu ze z lidma jednam fer a na jaky koliv dotaz vuci xenonum jsou informovani velmi podrobne takze mi prijde hodne zbytecne sem psat keci nevim jestli je to z tve strany zavist nebo nejaky mindrak ale uz me to proste nabavi takze od ted pokazde kdyz ty sem neco napises budu te buzerovat ja nevim jak se ti to bude zamlouvat ale ja se tu snazim delat obchod a nabizet lidem sluzby a veci tak aby mohli bejt spokojeni tobe to furt asi jeste nedoslo a toto forum hodne bohuzel upada me ani vesnu nenapadne neco furt nekam cpat a nekoho napadat tebe zjevne ano tak tu hru budeme hrat a trosku priostrime kdyz si to tak prejes co ty na to ?
nidko tyhle vybojku u nas v CR nema skladem nikdo je neprodava, proto se snazim lidem nabidnout tuhle vec pac mi to pripadne zajimave a verim ze to bude na silnicich znat, to jestli to ma homolgaci? ty ses policajt ? je to prece kazdyho vec jestli si to tam da nebo neda ? ale nastesti ty o tomhle nerozhodujes a kazdej s o tom rozhodne sam. Takze navazeni nebo trapne poznamky tohoto razu me uz vazne urazi a beru si to hodne osobne pac me to urazi....
to ze jsem napsal ze to nema ATEST jsem te napadl ? :)). nikdy jsem proti tobe nenapsal nic sprostyho, zato ty se jinak vyjadrit neumis, pak to teda rychle prepises a z buzeranta jsem najednou chytrak..
tohle je velmi podrobne vystvetleni dotazu ohledne xenonu vid : ... "hid sady vseobecne maji homologaci ze se muzou pouzit v aute, maj tam napsano aj tuv atd dostavas k tomu homologacni karticku jestli ti ji tady nekdo uzna netusim.."
potrebujes hlavne prodat, ja to chapu ;). tak hodne stesti. joo a jeste by me zajimalo jak chces priostrit :) ?
priostrit, ze budu psat stejne blbosti kde neco zalozis, proboho ale tohle vsichni vedi ? nebo ty pises do tuning kramu jestli jejich sady maji homologace nebo jine veci na ktere uz dopredu znas odpoved?
kazdej prodava tuning lampy ktere maji jenom tuv a ty jim tam vsude budes psat jestli to ma atest?
to co sem pises ty moc dobre odeved dopredu znas a stejne tu otazka polozis ti nepripada jako buzerace?
me teda onä vjecne poucovani ze ja neco napisu ze je to v praxi lepsi pac uz jsem par aut videl kdyz clovek dela xenony tak dlouho tak se asi neco nauci a ty stejne budes se s nim hadat pac sis nekde neco precetl? to je u me proste blbost, chapu ze ne kazdej mi muze dat za pravdu ok rekni se ze jsem arogantni ale je to u lidi cim dal tim horsi jsou cim dal tim drzejsi a proto si na hlavu srat nenechat jestli se chces hadat dal neni problem....
když to nebude oslnovat jako auta, který občas potkám, tak pak at to klidně 8SD nemá
"hid sady vseobecne maji homologaci ze se muzou pouzit v aute, maj tam napsano aj tuv atd dostavas k tomu homologacni karticku jestli ti ji tady nekdo uzna netusim.."
slo mi jen a jen o tuhle vetu, ze si myslim, ze takovy zkuseny prodejce xenonu nevi, jestli se v CR uznava TUV ? A v dalsim prispevku napises ze zakazniky informujes dukladne?
ja ti nerikam, ze nerozumis xenonum, ze to nesviti lip nebo neco podobnyho.
ma to homologaci, ze lze pouzit v automobilech, ma to TUV,
ma to tuv nekdo ti ho klidne uzna jsme v EU kola ktera proda ALCAR maji tuv a na prihlaseni o shode ti ho uznaji a zapisu diky tomu papiru do TP, takze podle me ti ho muzou uznat ale asi znas to jsem v CR takze se najdou opet dve strany jedna ti reknu ze ti ho uznaj druha ne, nicmene oba vime, ze pro plnohodnotne pouzity xenonu by meli obsahovat ostrikovace a automaticke naklapeni dle roku vyroby
uz par lidi znam co prosli s hidkama technickou a nikdo jim vubec nic nerekl a nestalo je to ani korunu nevim co bych k tomu uz vic rekl ... kdo jinej by mel tohle posuzovat nez asi technicka :-)
ja si myslim ze u nas musi byt porad 8SD na vse co je na aute, ze ten TUV u nas neuznavaj i kdyz sme v EU ? ale asi pak hlavne zalezi na vedomostech (nalade) prislusniku ktery te stavej ;)..
presne tak, nicmene kdyz se pujde hodne do dusledu je to prestavbova sada bez uplneho zasahu do svetla, tzn ze muzes pred nim vratit puvodni zarovku a nemuze ti vubec nic rict....
a něco takovýho v H4 není? Co jsem měl H4 HIDku tak to celkem oslňovalo...
asi spatna vybojka ja tu mam tohle ma to stineni uz samo na sobe a bez problemu

To mělo taky takovej plechovej nesmysl, ale asi bylo posunutý ohnisko nebo nevím...