Navštíveno 3461x

tohle je origo jak vypadal

a orig. budíky

vykuchaná palubka

nově udělaný zadní dveře

zadní plato

rozdělaný dveře ( foceno asi před týdnem .. teď už jsou na autě a dodělaný )

nový design budíčků

rozdělaná palubka ( foceno dneska )

a zase rozdělaná palubka ... zítra budu pokračovat

to vypad a ze na to napadala cukrova vata
zustane to tak nebo je to nejaky mezistupen?
oni ty fotky nejsou tolik kvalitní je to focený mobilem ... je to bílej plyš .. naživo to vypadá docela jinak ;-)
až to bude komplet hotový tak sem dám zas fotky ;-)
Tak to mi unika smysl toho vsecho snazeni, pokud je to daily driver, tak tomu davam asi 14 dni, nehlede na odrazy v celnim skle.
me to prijde jako Kralikovi nezlob se ale i na fotce z mobilu je poznat struktura a vypada to jak obaleny vatou

03.09.2007, 22:07 |
hanzz jako tappaja, až pojedeš proti slunci, tak se poser... sorry, pokakáš (abych nedostal BAN :)
co to je za brčko redline 9000rpm :o))

03.09.2007, 22:33 |
maxov taky sem to dělal na autě,ale jinou barvu a ne plyš.a hlavně jen stropnici a sloupky,protože vím,že na dveřích bych to zasral a na palubce,nevím no...dávám i foto

ty bláho, bilé a ještě dlouhý chlup, to jako příjemný čištění ti povím :-(((((((((((((
najdeš mě všude tam kde je krásně měkoučko ... Azurit
ještě to chce tigra na sedačky a chlupatej volant a bude to komplet ...

04.09.2007, 01:05 |
JP Joj, božínku, hezounký autínko!
Ale příště to vem růžovoučkou. Běloučká sice taky neni fujky, ale růžovoučká je růžovoučká.

04.09.2007, 09:40 |
wekky Tak nevím, ať se na to dívám jak chci, stále mi to připomíná interiér dodávky z filmu Blbý a blbější... :-)

04.09.2007, 10:06 |
TROY hehe plyšáček :D

04.09.2007, 10:40 |
clown ty jo ... ta bila palubka se odrazi uz ted ve skle jak krava ... a to neridim :o))
Hele to mel muj deda v embecku, tam to bylo oranzovy s dlouhejma chlupama

04.09.2007, 20:44 |
treid No, nekdy je mene vice a plati to i v tomto pripade.
já mám jen jednu otázečku kde jsi vzal ty modré ručičky a jak to šlo rozdělat:-)

05.09.2007, 12:55 |
Syrup ty si blazen, z ty bily na palubce se fakt po....
CervinVega: díky moc ... jinak k těm odrazum od skla ... jak si myslíte že to dělaj ostatní co maj bílej interiér? na jízdu se přes to dá něco tmavýho a problém je vyřešenej ;-) .. jinak je to věc názoru .. zatim všichni co to viděli naživo řikali že je to dobrý .. ten plyš neni zas tak dlouhej jak myslíte .. ale jak jsem řek: každej má svůj názor a já ho nikomu neberu .. mějte se pěkně a ať vám to dobře hraje ;-)
ti nevím, čeče...chlupatinu do auta...bílá...eeee
tak jako už vidím jak před každou jízdu dávám na palubku černej hadr kterej v každý zatáčce chytám, neřkuli že to bude vypadat naprosto příšerně, já auto stavím pro sebe, když ho řídím .... ty auto stavíš pro chodce co půjdou kolem až bude zaparkovaný ...

05.09.2007, 18:10 |
Kesam | Upraveno: 2007-09-05 18:12:46
MarauderZ28 Me by spise zajimalo kdo ti ho staví . Podle me jenom rikas jak to udelat aby se ti to pacilo :-)))))
neboj já si narozdíl od Tebe nehraju s laminátem, ale s kapku jinejma věcma víš :o) třeba přidat kompresor k motoru, nebo nahodit větší brzdy, to jsou dle mě smysluplný úpravy naž do auta narvat Bobra albína ...

05.09.2007, 18:59 |
Kesam Bobra albína :-))) njn vymenit a udelat to je rozdíl.....
A co si jako chces delat? Vypilovat si brzdovy trmeny? Odlejt si doma kotouce? Vyrezat si z preklizky kompresor?
Vec kterou neumim nebo si na ni netroufam, tak klidne sverim nekomu, kdo tomu rozumi a je dobrej ve svym oboru. Nez aby vznikl nakej paskvil, ze jo.
A ktera ho marauderovi stavi, do toho ti nic neni:o))))
víš Kes@m-e on je rozdíl vyměnit vadnej kompresor klimatizace za novej a namontovat na NA motor kompresor nebo chceš-li supercharger, zkus si tipnout o jaké varientě z těch dvou sem psal já výše :o)
tak prinejhorsim muze vzit masinku a oholit ho a jinac je takhle udelanej intros slusnej aletrnativ jste moc konzervativni :o))))
nj, oni taky ve většině případů věci, který si lidi dělaj sami podle toho vypadaj...jsou i výjimky, ale ty hrůzy spíš převažujou
boze co to je??? radim ti at na to das rychle folie a vysedas jen za tmy, ja s tim prijet na verejnost tak se propadnu do zeme :-)
che to jiny budiky

to newman: ty jeho jsou lepsi, maj v sérii pulku nádrže k dobru :-)
myslím že budíky to nezachráněj ...
doufám, žes ho nevyhodil, sháním takovej do káry, kam se na to se+ou origo koberečky
Newman-asi na me moc nemyslis s tema 2 zadnima do Focuse kombi, ze? :-)

:-DDDDDD no to me pos.r moje holy zada! bych blil velebnosti!!!