Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Probe pár věcí

o Navštíveno 1226x o
o 31.08.2007, 12:09 | Cali8v
Tak jsem koupil 2.5 V6 US verzi ale má pár nedostatků třeba rozpadlej výfuk koncový atd. Tak jsem se chtěl zeptat jestli mi někdo poradí kde sehnat nějaký hezký koncový louf se dvěma koncovkama a pak bych chtěl sehnat tyto světla za každou radu díky

foto k příspěvku  od Cali8v

o 31.08.2007, 12:20 | Hnata
co se tyka duplexu tak snad jen predam info co jsem zachytil na Probe klubu - pry to neni sranda vyresit a udelat to kvuli nadrzi a oblezeni kolem rezervy ... nicmene na druhou stranu musim rict ze ja tam duplex mam a je to vyborny :o) takze to asi jde
pridam foto jak je to tam resene:
[ Link ]
[ Link ] (tady jen upozornim ze ta cernejsi cast tlumice je stejna jako ta za prichytem - jen je proste ten karbon umytej :-) )
[ Link ]
ovsem to je tak vsechno co ti k tomu muzu dat pac ja uz to takhle koupil od Kasy
o 31.08.2007, 12:29 | Kallin | Upraveno: 2007-08-31 12:29:57
uřízni rezervu a budeš mít krásně rovný trubky. není to až zas takovej problem udělat i kolem rezervy bacha jen na trubku k nádrži řešil sem to už na několika probečkách
o 31.08.2007, 12:48 | Hnata
Proc by se probuh zbavoval mista pro rezervu????? Na mym probe je (na tech fotkach) videt ze to jde kolem te rezervy ... vicemene jsi napsal to same co ja :o)
o 31.08.2007, 13:39 | Kallin | Upraveno: 2007-08-31 13:43:55
hnata no jo když vono to jinak nejde ani udělat než jak to máš ty:-)) mimochodem pokud máš duplex od kasy tak ty mi prošly taky rukama

s tou rezervou to nění myšlený špatně. míšta je tam dosta pokud děláš music třeba do dvojtýho dna tak ji tam dostaneš v pohodě jen to torchu zvýšíš

foto k příspěvku  od Kallin

o 31.08.2007, 13:44 | Kallin

foto k příspěvku  od Kallin

o 31.08.2007, 13:54 | Hnata
:o) no vida .... tak mam vyfuk od tebe
to tve vyobrazene reseni je krasne ciste - rovny trubky - moc hezky ... nicmene to rezani mista pro rezervu a pak zavarovani uz tak hezky neni .... no nevim ... to je samozrejme na rozhodnuti majitele ... jsem asi radeji ze to mam tak jak to mam - stejne malokdo koukne pod auto jestli mam rovne trubky a kdyz uz tam koukne tak ho spis zaujme koroze :-)
o 03.09.2007, 17:01 | venito

Cali: Jake svetla mas na Probe ty? mam ty co shanis a chtel bych US, hod sem foto tech tvych....

foto k příspěvku  od venito

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.42 sekund.