Navštíveno 5228x

Tak jsem se rozhodl opravit 5. dvere na felde, jelikoz nemam na nove a karosarovi se do toho moc nechtelo tak jsem na to sel sam...

ted vylepuju tak az budou dalsi fota tak poslu ten vytvor... kdybych vedel jak je to pohnile,tak bych se na to vys... ral...

27.08.2007, 14:02 |
Bucci si moh rovnou zavařit RZ
no kdyz mi se to moc nelibi:-) ale ty dvere nema cenu zavarovat. jsou zhnile cele, i kolem okna, a zevnitr sama dira. zkusim to udelat at to neni takove hrozne a na jare se budou muset vymenit.
tak v tomhle případě bych na jaro vůbec nečekal a rovnou měnil, nemusej bejt zrovna nový, ale na vrakáči určitě seženeš v daleko lepším stavu, než budou tyhle po tvém zásahu, né že bych nějak shazoval tvoje schopnosti, ale připadá mi to jako naprosto zbytečná práce..
ni mi uz tedka taky... cekal jsem ze trosku seskrabu rez a nakituju, nenapadlo me ze po sundani tech list se mi pulka dveri vydroli na nohy.... kdyz nic tak se alespon poucim pro priste.
Tohle znám, měl jsem na dveřích jen bublinky a když jsem začal brousit tak jsem zjistil že je to celé prorezlé. Určitě to vyměn byla by to opravdu zbytečná práce se stím srát.
i novy ve skodovce jsou lepsi investicí nez cokoliv na tomhle spravovat
aktual foto, ted prijde obdobi brouseni kitovani brouseni kitovani brouseni kitovani atd atd... jsem zvedavy jak to skonci, jinak tam nalepim ty trapne cervene odrazky kolem znaku a bude.
to je asi to nejlepsi co stim muzes udelat, krom shození ze skály nebo koupě jinejch dveří.
ja Te asi taky shodim ze skaly:-))) vsak uvidis az to bude hotove, budou jako nove:-))))

27.08.2007, 16:18 |
Kesam To je oprava na hovno :-))) stejne to pujde dal
Antonio: klidně kup z vrakáče, ale vem z toho novýho modelu - podle několika známejch je hnití dveří na Feli konstrukční chyba, která je vyřešená práve u faceliftu - kamarád nedávno pátý dveře na Feli měnil - ukecal je na vrakáči bez skla a dokonce v barvě tuším za cca 500 kaček :-)) - byly z novýho modelu a bylo mu řečeno, že tyhle přežijou auto :-)
500??? Luxusní cena, u nas chteli minimalne 3000!!!
No, nerek bych, ze by prezily auto, mel jsem po faceliftu a hnily taky. Ty po faceliftu se lisily tim, ze z nich chcal proudem vosk, az dochcal, zrezly taky...
zajimavy v praci mame facelift r.v 1999 felinu nebeouranou na prdel a i u ni zacaly dvere hnit ale sai je to mozna tim ze je to nejhorsi sluzebni vuz co mame tak se o to nikdo nestara
to neni tim jestli o tom pecujes nebo ne. proste je to blbe udelane.

27.08.2007, 18:17 |
m1tv za 5t se daj koupit z lamina a maš po problemu ..
ty moje uz jsou skoro taky cele z lamina:-))))))))))))))))))))))))))))))))
delam si prdel:-)
A co jsi na ty dveře dal? Já bych tam navařil nový plech a trošku přimračil spz. Hned by to vypadalo líp. :-))
zevnitr je laminat, zvenci nejaky epoxid či co to je... mozna jsem to mel vyvarit,ale uz chu s tim .
kámoš povídal že prej dával na feldu laminátový dveře.prej 3000,- něco podbnýho jako má tipo, ne jen kousek laminátu silnýho jak papír..

30.08.2007, 13:34 |
petrbanan | Upraveno: 2007-08-30 13:41:41
Oproti tomuhle si myslím, že tvoje dveře sou úplnej čajíček

:-))) tak to jo:-) i kdyz myslim ze ta chvilku to bude vypadat podobne(kolem toho okna)
prace pokracujou pomalu,ale jiste:-)