Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Led ziarovky (kde zohnat)

o Navštíveno 1020x o
o 22.08.2007, 11:06 | schimi
Zdravim vsetkych, kde by sa dali zohnat LED ziarovky do brzdovych alebo blinkrov. Musia byt nahraditelne za 21W ziarovky plus musia mat ledky aj z boku. Nie take ktore je bezne dostat a ich viditelnost je dobra len pri kolmom pohlade.
Vopre dik za vsetky typy.

Tu pre ilustraciu prikladam co chcem:

[ Link ]

[ Link ]

o 23.08.2007, 16:34 | schimi
Nikto sa s tym nikde nestretol?
o 23.08.2007, 16:37 | MiniMike
daj se sehnat napr. na nemeckem ebayi
o 23.08.2007, 16:52 | schimi
To je trocha problem, nemam nikoho kto by mi ich cez ebay kupil.
o 25.08.2007, 10:14 | mladej
o 26.08.2007, 18:02 | capo
Tak to máš asi opravdu problém, protože v ČR to nikdo neprodává. Jedinou možností bylo před rokem, kdy jsem to řešil já, pouze ebay. Zkoušel jsem asi troje, všechny měly led jak zepředu tak hlavně ze stran (aby svítila celá parabola), a ač se s tím jezdit dalo, výkon srovnatelný s 21W to nemělo.
o 27.08.2007, 09:28 | schimi
mladej: tento typ co si hodil link, maju vsade, tie nie su dobre

capo: A ako si to nakoniec vyriesil? Nemas niekde foto ako to svieti a ktory typ si zohnal?
Dik Schimi
o 27.08.2007, 10:33 | capo
Svítilo to prostě maličko míň než by mělo. Nikdy s tím nebyl problém, ale mě to vadilo. Nakonec jsem ty lampy prodal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4013 sekund.