Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Sportovni filtr

o Navštíveno 838x o
o 20.08.2007, 22:40 | Skid-TDI
Chci se zeptat jestli pomuze k necemu sportovni filtr u TDI nebo se na to mam vys*at? Diky za odpoved

o 20.08.2007, 22:40 | Skid-TDI
Jinak myslim jako k par konikum. Ne z hlediska estetiky.
o 20.08.2007, 22:41 | Luke-Jeep
a myslis sportovni filtr paliva? :-P
o 20.08.2007, 22:51 | Skid-TDI
Luke: Nee klimatizace. :-P
o 21.08.2007, 08:04 | Escudo
Skid: měnil jsem asi před půl rokem na vložku KingDragon a po koníku nikde ani stopy, spíš až tam bude něco navíc, tak to nebude mít takovej odpor při sání, ale u série nepoznáš. Jinak pokud budeš měnit, tak asi jenom vložku, přijde mi jako nesmysl tam dávat třeba konus když tam je hotovej stíněnej box, kterej má vývod do nárazníku
o 21.08.2007, 09:39 | Scream
jestli tam das konus, bude to delat kraval a vykon necekej. ne na seriovym nebo nachipovanym aute. takže doporucuju nechat to tak jak to je
o 21.08.2007, 21:05 | -Hans-
Kolik km najezdíš???
o 21.08.2007, 21:16 | -Hans-
Jde o to, že nejlepší tuningovej filtr je serie, měněnej po max. 10000km. To jsem už pochopil.

Tzn. zkus se podívat přes sportovní filtr, je dost průsvitnej. Papírová seriovka ne. Jezdi na něj a po třeba 15000 km otevři ventilový víko a podívej se, co je tam za bordel... Taková hmota škrábavá - tím si zasíráš a kuwíš motor... To co pustí filtr do motoru. Prach...

Jinak obecně dáš konus, ale zas Ti to bude sát teplej vzduch, pokud neodstíníš... Na (i)
A bordel.

Dáš vložku, to je sice lepší na bordel a teplej vzduch, ale houby to přidá.

Jednou byl dynotest v nějakym tuning časáku, z 10 filtrů 8 zhoršilo koně i krouťák...

Navíc, těžko se o ten filtr budeš starat tak, jak se má, aby byl naolejíčkovanej, jak má=>stejně Ti to přidá houby...

Klidně mě ukamenujte, ale pravda holt bolí.
o 21.08.2007, 22:48 | Scream
je to tak, taky to je sportovní filtr, tak proc by mel seriovymu motoru pomoct.seriovej filtr a seriovej motor - pracuje to spolu dobre. nejak spis nechapu proc nebo co by to melo zlepsit. Až na tom TDi poradne zvednes výkon, smysl to mít bude, jinak to je blbost.
o 22.08.2007, 20:28 | Skid-TDI
Moc diky za odpovedi. Me to jenom zajimalo z hlediska prakticnosti a funkcnosti. Ja s autiii jezdim tak 40 000 km rocne a po kazdejch 10 000 km menim olej a komplet vsechny filtry. A zvednutej vykon mam jen chipem (jak jinak u TDi) :-DDD
o 22.08.2007, 23:27 | Scream
¨jak jinak? nechapu.
o 23.08.2007, 01:31 | JP
No co jsem koupil to Coupé 1.8 který mi ukradli a našli, tak tam byl nabastlenej hustej tuningovej kónus vyvedenej přímo na místo původního airboxu. Pořád jsem si řikal, co to dělá takovej bordel. Kromě toho, že to bylo slyšet samo o sobě to ještě díky provedení rachtalo o plech. Koupil jsem originální airbox, všechno odtunil a auto nejenže je tišší, ale v otáčkách i o něco líp jede...

Fakt bych to do auta vůbec necpal, jestli neni nějak zásadně zvýšenej výkon a původní sání neomezuje další potenciál. Vložku do původního boxu - proč ne, ale to už tam rovnou dám originál. Mam za to, že jestli ti na autě sání nenavrhoval nějakej rumun, tak to můžeš tím kónusem jenom víc nebo míň zkazit.
o 23.08.2007, 13:28 | -Hans-
21/08/2007 22:48 Scream - naprostej souhlas.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3221 sekund.