Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > PLS: rada Fiat Bravo HGT

o Navštíveno 723x o
o 20.08.2007, 12:41 | X_S_A_R_A
Chtel bych se zeptat zda nekdo nevi o klikach,celoplastech na Bravo,mam tam jeste s tou gumou a nejake volne,tak je potrebuju vymenit a dál jsem se chtel poptat,jak vyresit svetla u toho Bravouse,sviti to na hovno,do zemne a vic zvednout nejdou,kamos ma Brava a je to to same,prd videt...diky za rady a zkusenosti..
Jinak je to 2.0 20V V5 HGT

Zdenek

o 20.08.2007, 12:44 | TheTimo
světla jsem řešil čočkama z marey + HID sadu xenonu a bylo to super ...

ty kliky seženeš normálně v kellyně, cena je asi 800 za kus ...
o 20.08.2007, 16:32 | X_S_A_R_A
To si tam dal cely svetla z marey nebo jen vnitrek svetel?nemas fotecku tech svetel?potrebuju to nejak vyresit..
Ty kliky jsou uz v celoplastu nebo taky s tou gumou blbou?

Diky
o 20.08.2007, 17:27 | Honza2.016v
1) kliky z marey jak už tu bylo psáno -já mám třeba od člena šestikule
2) světla , kapitola sama o sobě, mě se tam sešlo víc věcí... první věc- vyměnit svorky na baterii- ze žlutýho světla rázem bílý..a baterka najendous vítila zeleně (resp. její kontrolka nabití..), pak jsme světla rozebra a vyčistil z nich ten bordel- tady bacha ať nevemeš chrom z paarboly- hodně chatráků do těch světel narvalo silnější žárovky tak chrom ohořel a mě s eoloupal..
3čočky nic moc- mam an coupe a nejsem spokojen, to že to na prd svítí dělá malá činná plocha světla- v porovnání s tipem třeba... moje tipo svítí naprosto bombově bravo stále naprd a čočky nechci i když to vypadá good...
o 20.08.2007, 18:20 | Machča
barca taky sviti malo no ale to je osud zase ty svetla designove pasujou
o 20.08.2007, 18:58 | macomb
JJ, vyčištění světel a dokoupení když už né xenonů tak alespoň nějakých svítivějších žárovek (né silnější) udělá moc

čočky jedině s xenonama
o 22.08.2007, 11:13 | milfa
málo svítíci světla u brav je známo, řešil jsem to taky a mminulý týden namontoval xenony a je to super :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3457 sekund.