Navštíveno 713x

Omlouvám se adminovi za takovýto příspěvěk, avšak členové AHC by si měli pomáhat a já už jsem zoufalej ve snaze sehnat něco, co scháním už dost dlouho, proto takhle, takže Daryle děkuji za ponechání tohoto příspěvku...
A teď k věci, opravdu dám 1000 Kč za pomoc.... tady
[ Link ]
Tady je máš jen se musí nechat oslat z brazílie
[ Link ]
Tady na sportovních autodoplnkach CZ
[ Link ]
Only_One:
díky ale bohužel, tydle se dají sehnat i u nás, tyhle jsou na rok 99 a vejš a navíc mají čiré překrytí a já schánim ty s tmavým překrytím... přesto díky
No tak tyhle + sprej :o))))))))
Only_One:
kámo ty se fakt snažíš co??? :-) Potřebuju rok 96 - 99, poznáš to podle toho že nemají zhruba ve 34 výšky to zkosení, mrkni se na ty co jsi poslal, všechny jsou zkosené :-)
[ Link ] ale je to na zavolání, v popisku maji chrom, na obrázku black, je to jiný poskládání než chceš
Escudo, díky na ty jsem už koukal nejsou špatný, ale tyhle to nejsou, navíc je nemaj, to je největší problém, i v německu je kompletně vybranej sklad a čeká se na další várku z výroben, je to velikej problém na rok 96 - 99 se fakt těžko hledá něco pěknýho...
carbonia je má za 3100, ale přepodkládám že chceš stejně jiný, tak je to jedno :o)
Lukas.KIKI: napis Marauderovi, ze to neexistuje :-)
Lukas: tak si počekej, třeba tě stejně pak napadne něco jinýho, já takhle nad světlama přemejšlim už půl roku minimálně
Escudo:
Přesně jak píšu, v carbonii někoho znám a když volali do Němec, tak ty světla je tam nedostatkový zboží, hlavně jakýkoliv černý :-(
.myc TD:
Marauder je bůh že mi je sežene ??? :-)
Tak všem mockrát díky, našel jsem je nakonec v jedné neznámé firmě která má sklad v garáži :-)) jedny tam objevili, všem mockrát díky ....

17.08.2007, 19:18 |
JP .mycTD:))))