Navštíveno 1003x

12.08.2007, 21:42 |
Pela Zdravím neznáte někdo nějakou firmu která zabrušuje vačky na moravě?Dík za odpovědi!

12.08.2007, 22:28 |
roman dělával to pavlíček v bosonohách u brna.ale jestli to furt dělá,netuším

12.08.2007, 22:33 |
roman
No to hlavně záleží na jaké auto, neznám žádného pořádného motoráře, co by uměl a znal všechny motory.
Co se Pavlíčka týče, tak dle mě ani náhodou. Viděl jsem jak vypadá jeho vačka po 20tkm - vydřelo to i zdvihátka.
Neni nahodou potreba vacky, klikovky apod. po brouseni znovu cementovat proti oteru?
To je u pořádného motoráře samozřejmost, ale nevím zda to dělá i Pavlíček - podle toho co jsem viděl spíš ne. Já mám vačku od Motor Excelu a pokud je jedná o motor Škoda, tak těžko budete hledat lepší.
No prave. Nevidel jsem u nej zadnou zminku ohledne naslednem cementovani, ale nerad bych mu krivdil. Ja jenom, ze jeden znamej si nechal kdysi davno do svy ameriky udelat podle predlohy novou vacku. Najel s ni 2tkm a byla na odpis; nebyla cementovana. Nakonec to vyresil objednanim originalu z USA, coz k jeho prekvapeni vyslo na zlomek ceny, co vyroba ty vacky.
Ja sem od nich mel, ocementuji, ale stejne se to vsecko vydre je to na pi... zvlast kdyz to dela nejaky magor co tomu nerozumi :-(
ano vačky na US auta jsou za směšný peníze stojej asi jako vačky na škodu 105 ...