Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > světla - okta II

o Navštíveno 721x o
o 12.08.2007, 18:24 | ivls
mám na oktě II. xenony a naprogramováno ze škodovky tak, že, jak otočím klíčkem do první polohy, tak se světla automaticky rozsvítí
- ptal jsem se jestli jde naprogramovat třeba tak, že by se rozvítily až v druhé poloze kličku v zapalování a bylo mi řečeno, že to nejde

jestli to opravdu nejde, tak uvažuji o světlech pro denní svícení - tam by to šlo??

kdo o tom něco ví, tak prosím poradte
neposílej te mě na škoda fora atd. - kdyžtak jen konkrétní odkaz
děkuji

o 12.08.2007, 20:10 | xenonman
a mas tam opravdu nastaveno rezim xenony ? nebo jen aktivovane denni sviceni?
o 12.08.2007, 20:15 | FBS
jsou tam ty xenony original od novýho auta?
o 12.08.2007, 20:29 | niel
tak, to co popisuješ je denní svícení a jinak se denní svícení u OII nastavit nedá.

to FBS: i kdyby tam měl halogeny a předělal je na xenony, tak to předtím a potom funguje uplně stejne
o 12.08.2007, 21:03 | ivls
ty xenony jsou přímo z výroby

to niel - takže potvrzuješ slova servisáka :o(

kdybych hodil světla pro denní svícení navíc, tak to půjde zapojit, tak, jak bych chtěl - tzn, aby v první poloze klíčku nesvítily ??
o 12.08.2007, 21:42 | xenonman
problem pokud je auto uplne nove a v zaruce tak je to trosku komplikace
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3915 sekund.