Navštíveno 1124x

Tak holt už to tak je...corro je pryc..nechtejte abych vam to vysvetloval,je to fakt na dlouho,ale moc me to mrzi.
Na pamatku meho prvniho corrada sem udelal VT jak sem chtel aby vypadalo....

pekny, ale mohl si z tama hodit do riti tu skodarnu :)))

07.08.2007, 19:02 |
Zip pěkný pěkný, ale mám možná hloupej dotaz, ale na co se dává na předek kapoty ten koženej převlek??
jj, jako Zip? Co to, proč to? Včera sem to viděl na nějaké ochcávce, ta byla červená a tohle měla černý, s těma 2 výstupkama, co to je?

07.08.2007, 21:19 |
Timbo je to proti kaminkum a podobnymu sajrajtu co otriskava predek a ty dve veci co tam vykukujou sou tam na to aby pripadny kaminky co by se mohly dostat az na sklo odrazily do riti aspon takhle je to popsany ny ebayi je to prej hit z USA tzv. Bra

07.08.2007, 21:32 |
JP V US to má hodně aut, ale moc to nechápu, bo ani s hodně vomlácenym a zamušenym předkem auto nevypadá tak hnusně, jako s tim krytem...
to Timbo:
ty "dvě věci, co tam vykukujou", tam nejsou kvůli kamínkům, ale kvůli tomu, aby to při vyšších rychlostech neplandalo - přítlak vzduchu na tyhle dvě plošky to spolehlivě udrží a pak se to nehýbe.
ty woe, dyk si do korada dost invetoval, ne? tak proč šlo pryč? že by něco lepšího?
stejne to nechapu, s timhle je to jeste hnusnejsi jak od kaminku, jeste to mohli dat na celni sklo a do toho dva otvurky na oči .....
beru to na nejakej offroad look typu audi allroad, ale treba na camaro me to prijde ujety. to je jako kdybys dal dopredu na vette trubkovej ram.
tak já nevím,ale vemte si že dost velká část usa je samá poušť a každej půlrok lakovat nárazník je napíču
a popravdě na zimu je to super věc i v čr a v zimě mi je u prdele jak auto vypadá ...
to nevim, ja mivam auto nasoleny hlavne zezadu
auto v zimě je bohužel mnohdy nasolené celé :-( ,ale prý se čím dál více lepí taková ta průhledná bezpečnostní fólie (tak jako Taxikáři přelepují na svou Taxi barvu)
ježiš to není proti soly proboha, ale proti šutrům .. jestli po zimě nemáte osekanej přední nárazník tak nevím kde jezdíte ...
tak já mám posekanej nárazník i po létě :-) jestli tohle dělaj i na Civica tak bych to na zimu uvítal ..

08.08.2007, 11:08 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-08-08 11:10:07
na Civču 100% myslím a stojí to pár kaček ...

08.08.2007, 11:54 |
Boris Jako JP ; D
takže radši budeš jak blb minimálně každýho půlroku lakovat na autě haubnu a nárazník ? já myslím, že by tě to po roce rychle přešlo ...
ať je to sebepraktičtější, na 90% aut je to hnus, to bych mohl rovnou vozit na předku rám proti srnkám, jako pokud si to někdo dá, tak v poho, chrání si auto, ale já se bez toho už pár let obejdu, spíš jsem uvažoval o ochrannejch fóliích FT
nevysvetluj...staci par slov :-) co znamena "na pamatku"?
taky jsem nad tím uvažoval.... po roce mám omlácený nárazník, že musel do laku :-(
no...jen jestli to pod tou LeBrou potom nebude ošoupané...když tam třeba zateče voda s nějakým prachem atd...
to co dal za obrázek z28 to chápu, ale ne, když je to jen na kapotě, to je pak na <I>
P_H: tak objenáme, když bude příznivá cena? :o)
neošoupe se to nevím jak to je udělaný ale jednou sem o tom četl na us foru tam to právě probírali jinak - stojí to 50 USD ...

09.08.2007, 23:16 |
zipp tak si dejte na celý auto igelit, a nechte jenom nutný průzory....at je to hnusný, at nejde vidět, ale hlavně, že se neotuká od kamínků :D:D toto je podle mě hroznej nesmysl

09.08.2007, 23:45 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-08-09 23:51:42
ty vole ty jsi asi maďar chápeš že existujou lidi co maj auto na účel jedinnej a to je přeprava z bodu A do bodu B a nechtěj každou chvíli lakovat předek auta ? jestli tohle nechápeš tak tě lituju, kdybych žil na poušti klidně bych si to na auto dal proč by ne, ale to čecháček co nevidí dál než k hranicím naší země nikdy nepochopí ...
Je možný že jsem to viděl na ochcávce? jestli si to pamatuju dobře. že to bylo na ní, tak jí to celkem i slušelo.....červenej kombík a černá ta LePodprsenka :)
já bejvám nasolenej i v létě... myslím že nasolení proběhne i na teď o weekendu (viz. Příbram)
Viděl jsem to i minulý rok na Fábce na tuningu v Přerově.