Navštíveno 1550x

tak tohle mel bejt udajne zavodni spojka stage II plus stavena do vykonu 500nm na to ze mam 300nm kroutak toho opravdu moc nevydrzela po 1500km je lamele nebo pritlacak ko uvidi se az to rozeberu nicmene jsem pekne nastvanej, jeste ze mi tu zustala nova original puvodni spojka 1,8t necham od feroda udelat lamelu a bude klid a amici at si pekne polibej...
nevim jestlin nekdo mate podobne zkusenosti ale raci nez USA doporucuji jit cestou ceskych uprav nez tohle

závodní spojka má vydržet závod maximálně dva tak co se divíš .-)
SPEC je taky mega srágora čínská pokud chceš kvalitu musel bys koupit centerforce, mcleod apod ....
my z ameru tahame na brouky skoro vsecko vcetne spojek a pohoda :-)
no vypada to podobně jako F1 a XTC co sem si chtěl koupit taky. to je 228mm?

05.08.2007, 19:30 |
clown hihi

05.08.2007, 20:21 |
capo Já jen nechápu, proč kvůli výrobku jedný firmy jsou hned všichni amíci kokoti? Já je taky nemám úplně v lásce, ale takhle to přece nelze zobecnit...
taky to jeste neznamena, ze byla ta spojka spatna, marauder by mohl vypravet :o)

05.08.2007, 20:54 |
Scream | Upraveno: 2007-08-05 20:57:30
tak ted nevim, jestli od toho plánu mám upustit nebo ne. proč je ten sachs tak drahej:-(/((
jsem prave chtel auto predelat zpět z 240mm na 228mm s jednohmotovym setrvakem, ale potrebuju, aby to spolehlive uderzelo 450nm
tak nevim, Spec stg 2+ jsem mel na S2000 hodne pres 8 000km, a dostavala na prdel zdatne, proto jsem tu spojku doporucil a dovezl dalsim 2ma lidem a jsou spokojeny.
jinak, cinska sragora je dost diskutabilni, protoze 90% tehle sracek je taiwan nebo cina.... Jen nektery se za to nestydej a nehrajou si na made in USA a pod.
Ebay je plny spojek, lisej se jen cenou a barvou. Jinak je to vsechno stejnej "cinskej shit".
Nicmene nekdy nepomaha ani vysoce znackovej a drahej spojkovej kit, pokud ho montuje dilina. Nedelal bych zavery dokud to nerozeberes a neuvidis co se stalo....
kdy to budes rozebírat? udelej foto.
problem cislo jedna rozhodoval jsem se mezi udajnou amerikou a ceskou firmou kazdej rikal amerika kvalita
uz co se tam ta spojka dala tak mi lehce prokluzovala spojka na 2tku
problem je ze kdyz tomu davam hodne zabrat tak ta spojka zacne prokluzovat cim dal tim vic....
takze rozjedu se dam plnej plny auto se vytoci 7500otacek ale spojka to neprenese....jak rikam rozebere se a uvidi ale bude to lamela nebo pritlacak....
a proc jsou amici kokoti pac jsem ted hodne nasranej ze deklarujou neco co vlastne neni pravda a u nich me to docela prekvapuje koupit to tteba v polsku nebo rovnou z ciny tak by to bylo hlavne za polovicku nez co jsem to koupil ala USA
tak pokud ti to klouzalo po montáži tak chyba bude asi buď ve vadným výrobku a nebo v montáži ne, to přece není možný aby zdravej kus tohle dělal ...
mno ja jsem se taky divil ze to klouze uz od zacatku, ale stejne i kdyz je chyba treba ve vadnem vyrobku tak stejne si to muzu nalozit pac zadna zaruka nic....
no a nebude to tim, zes to nezajel a dal tomu ceres od zacatku? pořčítamm, že tam je napsano, že to mas 500 mil zajet v klidu, aby si to sedlo.
hehe prave ze to dostalo ceres hned od zacatku vid Dane :-)))
zaject spojka? nic tam k tomu nepsali zadny instrukce, jinka problem ze to prokluzovalo od zacatku ale ne vzdy bude ten zakladni problem, jako ted kdyz je to studeny tak to funguje normalne zadne prokluzovani ale kdyz autu davam zabrat tak po urcite chvilce to zacne delat v tom je ten zakladni problem....
s tou reklamací bych to neviděl tak černě, reklamoval jsem zboží z US 2x a vždy v pohodě, ani jsem to nemusel posílat zpátky, stačila jim fotka, kde bylo vidět co a jak a hned poslali novej kus
mno tohle bylo kupovano prez ebay takze si myslim ze to asi neklapne...
zcela urcite se mela zajet, resilo to par lidi z bmw fora v usa, meli podobnej problem... reklamaci taky vidim jako nerealnou
tak nevim, ja mel tu svoji Spec taky z USA, byl k ni navod, kde bylo jednak ze se ma odmastit, a druhak ze se ma zajet, vcetne toho jakym zpusobem s ni v dobe zajizdeni zachazet, a ceho se vyvarovat.
Pokud jsi ji daval srot od samyho zacatku neni se cemu divit, kdyz tohle udelas s brzdovyma deskama taky jim moc nepomuzes.
S tim zajizdenim je to pravda, Jirik by moh vypraaaaveeeet:o)))))))

06.08.2007, 16:40 |
Matco Proc porad amici? 90% zbozi na ebay je made in china, thailand a jinej smejd.....navic ja kazdemu rikam, ze ebay na urcite veci je na hovno. je tu spousty hajzliku, kteri vyuzivaji ebay. muze to byt spojka, kterou dela nekdo doma..repase..atd....pak uz neni problem udelat krabice od znackove firmy. ja koupil kotouce Brembo.....ale od brembo to melo jen krabice. ja osobne bych nekoupil na ebay urcite veci, o kterych vim, ze to muze byt smejd. ebay je nekontrolovana, zadna kontrola zbozi, zadne testy zbozi pri prodeji veci neni potreba....ano, ceny jsou lakave....ale jak ja rikam, nejsem bohaty, abych kupoval jednu vec trikrat....radeji zaplatim vic, ale vim co mam..
tak pokud je ta spojka cinska tak to se omlouvam ze urazliva slova v nadpisu na adresu amiku a je to moje blbost ze jsem kupil takhle nekvalitni vyrobek od doporuceni....
ale opravdu to muze byt jak naznačil Honza, jestli si s tim normalně lítal od začatku, tak se nestačila zajet podle tvýho setrváku (jako že si asi novej nedával) tim padem nemela dotek po cely ploše a mohla prokluzovat a v tech místech se spéct a je vymalovano. sem zvedavej jak to bude vypadat po rozebraní. a nebo je proste nahovno. Nevim jakej průměr lamely má S2K, ale když budu vychazet z toho že má o 1/3 menší kroutak a NA motor, kde neni žadnej prudkej nástup, ta spojka tam muze makat uplne v klidu. Jestli to ale bude kvalitou a nevydrží to ani podelanejch 300nm, se kterejma nemá problém ani seriova spojka tak to potes panbuh. sem rád že sem nebyl první kdo to otestoval. Chtěl sem sice kupovat XTC stage 3, ale vsechny tyhle levny spojky vypadaj plus minus stejne. pritlacak vypada jak nalakovana serie...
Matco: a nejakej na eshopy by nebyl?
je to v celku jedno jinak setrvak je novej ....
Scream:
www.ultrarev.com
www.clutchcityonline.com
Jinak Spec je taiwan / cina, ale mela by patrit k tem lepsim z tech levnych.
Takze ve srovnani s nejakym znackovym produktem jsem mel spojku se srovnatelnymi parametry, za polovinu ceny.... i s odlehcenym setrvakem. A me proste sluzbu udelala, s maximalni spokojenosti.
xenon:jinak seriovou spojku 228mm sem trápil cca 400nm, ale byl sem hodnej a nikdy mi neklouzla, ale autem sem tolik nenajel. Kdyz vezmes ten puvodní set a nechaš za 600,- obložit lamelu organickym obloženim s tvym kroutakem to nemuze mit problem.
tohle to chce jen správnej rok :o)
[ Link ]

08.08.2007, 18:02 |
Mario ja koupil XTD stage 3 z USA (jako vsechno) a spokojenost maximalni, trochu ostrejsi na rozjezdy, ale drzi jak cyp!

08.08.2007, 18:03 |
Mario

08.08.2007, 18:13 |
Mario Scream: vubec bych se toho nebal.
jinak vsechny tyhle spojky, spec, xtd, f1, se maji "zajizdet" 500 mil, ja ji dal hned pokourit na letisti a gut, maka skvele
mario: a jakej ms kroutak a kolik psali jako maximum?
ja jsem teda moc o zajizdeni spojky neslysel prot bude maka nebo ne, co jsem slysel za ABC tuning ma specialni cipy ktere funguji spravne az po ujeti 500 km :-))))maxilalni rychlosti do 130km/h jak se jede vice pak se to musi prehrat znovu :-))))

09.08.2007, 15:54 |
Mario spojka je na 320Nm
ja mam 240Nm
Xenon: tohle je ale spojka a ne chip od ABC:-)))
Mario: neni to nahodou na 320lbft?