Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > pls rada

o Navštíveno 1095x o
o 04.08.2007, 23:56 | Unihero
ahoj, měl jsem problém, motor měl takovej ten nepravidelnej chod tak to bylo napálený rozdělovač s palcem, zatím jsem to jen vyčistil a zbrousil a je to ok než koupím nový, ale mám jinej problém, motor jde pěkně, nehulí ale jak je olej studenej tak 180 hned, bezproblémů, ale jakmile se mi to ohřeje tak kolem 150 to začne přidrhávat a nemá výkon, jasný že je voda teplá a olej studený ale jakmile se mi ohřeje olej tak to začne, když jsem tam měl ten chladič olejový, tak to bylo oki, ale s postupem času jak jak to málo tačilo olej tak to začalo přidrhávat, tak jsem tam během olejového chladiče hodil polosyntetiku a bylo to ještě horší, netlačilo to skoro už vůbec, tak jsem to vyhodil, přes výměník oleje mi to mmt tlačilo za studena 6 a za tepla 4 a na volnoběh 2 takže ok, jenže to přidrhávání je prostě pravidelné, jakmile se ohřeje olej, filtr palivovej jsem vyměnil.
včera jsem vyhodil i ten výměník oleje a tlak se mi zvýšil za studena až na 8 barů a za teplého oleje na 6 a na volnoběh 4, vím že je to jen přibližné, ale jistota že to maže.

podotýkám, olej to nežere, motor nehulí za studena a za tepla už vůbec, motor má za studena výkon ale za tepla kolem těch 150 si to postaví hlavu a nejede. ještě motor jede jak prase, takže tlaky budou ok, prostě do 150 to jede fakticky mazec ale pak už nic, chvilku zastavím klesne teplota oleje a zase v poho, ohřeje se olej a zase to dělá.
chci se zeptat jestli někdo měl takový podobný problém, mám tam ted momentálně olej polosyntetiku 10W40 LIQUI MOLY, tak jestli tam nemám hodit plnou nebo už nevím.

díky za každou radu

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4526 sekund.