Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > pls rada blinkry!!!

o Navštíveno 848x o
o 02.08.2007, 19:50 | dejsyk
potrebovali by sme poradit, jestli nekdo ma zkusenosti!
..tohle je blinkr z mazdy 323 BJ a je tam v nem vlozena takova vroubkovana "pricka", kterou by sme chteli dat s tama pryc aby byl cirej ten blinkr a musime sundat to plexi, ktery je zataveny nebo zalepeny, aby pak dobre tesnilo!! ....ja rikam ze staci pak silikon ale kamos ma furt strach tak co by ste radili na zatesneni?

predem diky

foto k příspěvku  od dejsyk

o 02.08.2007, 19:50 | dejsyk

o 02.08.2007, 19:51 | dejsyk

o 02.08.2007, 21:54 | dejsyk
...jo a jeste pls radu jak to co nejlepe a nejsetrneji sundat!!! ...taky dulezity :)
o 03.08.2007, 10:39 | Hráďa
poukus nějaký lepidlo na bázi silikonu. V práci používáme BOND 007 "neni to legrace - opravdu se to tak jmenuje" a maximální spokojenost dělam s tim uplně všechno. Od lepení blatníků na trabanta až po lepení skel a nikdy žádnej problém je to furt gumový a tesní to + to drží jako čert když to chci dát dolů tak pak jen ořezat...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3681 sekund.