Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Výfuk M3?

o Navštíveno 1181x o
o 30.07.2007, 10:19 | gigo
nevíte někdo co dát za koncový tlumič výfuku na BMW M3 3,2 E36? Chtěl bych nějak okořenit zvouček a také vzhled. poraďte mi co by se tak mohlo hodit... Prozatím bych řešil univerzály. Chci to rozdělit a hodit na každou stranu jeden tlumič. Mám zjištěno, že na výkon pokud budou dobře dimenzované to nebude mít znatelný vliv.

Tak pokud z Vás by měl nějaký tip, tak budu rád ;-)

ps. dobře dimenzované by mělo znamenat aby každý tlimič byl cca do 150kW

o 30.07.2007, 16:08 | dddd
nekurvy mtrojku laskavě
o 30.07.2007, 16:44 | gigo
dddd: je snad tvoje? jestli sis to četl, tak je to prozatímní záležitost a mám k tomu důvod...

o 30.07.2007, 16:52 | gigo
a mám za to, že nekurvi se píše s "i" ne s "y" :-D
o 30.07.2007, 17:09 | dddd
dobře promin
o 30.07.2007, 21:39 | Machča
gigovi sel zrejme vejfuk do kytek a na origo nema udelal bych to stejne vo co jde
o 30.07.2007, 21:50 | aTTim
sel bych do neceho osvedcenyho pro tyhle auta, ja teda do toho nevidim, ale zeptal bych se na bmw foru, nebo se tady pohybuje cervinvega, ma to samy auto, ten by mohl poradit.
o 31.07.2007, 08:15 | fandars
Nech tam original je odleděn k motoru,když tam dáš něco jiného
tak to taky nemusí vůbec ject,ten vejfuck je odleděn od BMW,vyndej
katy a nech ho bejt,uděláš nejlíp!
o 31.07.2007, 09:20 | Leveler
Na M3 univerzál?Neblbni to pudeš s výkonem maximálně leda dolů.A 2 kusy bych tam rozhodně nedával .Koukej spíš po origo co přídou přímo pro M3 jinak to nemá vůbec smysl.
Mrkni na toto
[ Link ]
o 31.07.2007, 10:43 | gigo
fandars: když vyndám katy, tak to půjde úplně srát! To je vyzkoušeno, že katy zůstat musí.
Leveler:Univerzál nesníží výkon, pokud bude mít dobrý průchod...také odzkoušeno.

chci výfuk přímo na M3 určený, ale prozatím na to nejsou peníze, proto potřebuju náhradní řešení, protože je to přesně jak píše Machča...origo šel do kytek :-(
o 31.07.2007, 19:01 | owec
hlavne ze mas M3 a nemas ani na vyfuk. samozrejme, ze univerzal ti vykon shodi hodne dolu. proto taky stoji oproti ladaku vyrazne min. myslis si, ze by jeste nekdo vyrabel ladaky kdyby univerzaly stacily ? trochu se zamysli a kdyz na to auto nemas, tak ho prodej.

a vyfuk kup original, nebo hamann,supersprint,hartge apod. proste neco co na to auto patri a ne zadnou sracku, ktera ho zkurvi
o 31.07.2007, 20:01 | Fridom
A nebo si nechat udělat vejfuk přesně na míru, to si myslím že by bylo asi nej, ale cena bude asi taky trošku vysoká.
[ Link ]
o 31.07.2007, 20:04 | Fridom | Upraveno: 2007-07-31 20:06:18
owec : Ty si nějak chytrej, já jsme si taky koupil auto a mam co dělat ho splácet, tak že vejfuk bych už taky potřeboval novej, ale prostě na to teď nemám a vzal jsem si RS a co jako.
Neznamená, že když si koupil M3, tak že je milionář ! ! !
o 31.07.2007, 20:09 | Luke-Jeep
asi tak jako freedom... nevim proc clovek kerej nema moc penez by mel jezdit ve skodovce... nemyslim si ze by byl gigo nejaka socka, ale pokud se mu vysypal vejfuka tedka na nej nema tak nevim proc by to nemohl postavit z patricne dimenzovanejch univerzalnich tlumicu?

ja na brouka taky dal univerzal protoze sem nemel misto na zadnej profi tlumic a ze by to srazelo vykon si nemyslim
o 31.07.2007, 20:39 | tappaja
Na druhou stranu takhle umiraji pekny auta, na nenahradni dily...
o 31.07.2007, 21:46 | owec
kdyz nejste milionari a nemate skoro ani na splatky, tak co si to auto kupujete ? kdyz na to nemam, tak si to proste nekoupim. nechapu tenhle typ lidi
o 31.07.2007, 21:53 | Luke-Jeep
proc by nemel na splatky a kua kdo ses ty? pan kazatel milionar hadra? to ti co normalne makaj rukama nemaji pravo na pekny auto?

tappe: tohle neni nevratnej tuning :-)) takze bych se smrti nebal
o 31.07.2007, 22:19 | Petrik
Moc se v M3 nevyznam, ale neco takoveho by tam nepasovalo? Cena nic moc, ale :( [ Link ]
o 31.07.2007, 22:33 | fandars
fandars: když vyndám katy, tak to půjde úplně srát! To je vyzkoušeno, že katy zůstat musí.

Tak to asi ne,jestli chceš poradit ozvy se Jirkovy Savkovy z Klecan
www.bmwtuning.cz
Je to člověk kterej dělá celaj život BMW a už nějaké postavil
a ten ti poradí popř. udělá!

A ty katy za tím si stojím dělali jsem M5 3,8 a je to dost znát,katy jsou jen kvůly emisím a ne výkonu. A pokud ta tvá M3 není nějakej bastl a motor posmrti,musí to fungovat,je to ověřené,ale musí se to udělat pořádně!
o 01.08.2007, 08:34 | CervinVega
urcite sezen klidne jetej origo nez nejakej levnej smejd, bude to jen rvat jak pomateny a vevnitr nevydrzis, ten motor mluvi dost nahlas i v serii :-)) jako nouzovka se da pouzit vyfuk z 328 (musis prevarit priruby), je delanej v jedne casti jako pruchozi (ta s klapkou)... nebude to idealni, ale bude to fungovat k vseobecne spokojenosti, da se sehnat kolem 2-5tis podle stavu, imho best reseni, pokud nemas na jinej (Sebring-mam ja, je super... Remus, SuperSprint, G-power a pod kolem 20-28tis)
o 01.08.2007, 09:37 | out
owec to myslel tak, že když nemám dostatek penez a tak tak dam dohromady peníze na auto, si nekoupím takový, který v novotě šlo do milionu(navíc auto, který si nikdo na nakupy nekupuje), protože se jaksi předpokláda že opravy taky nebudou zrovna za pusinku...pak je docela smutnej pohled na takove vozy, ktere se na konci životního cyklu dostanou do ruky někomu kdo neumí počítat. toto nemusí být příklad tohoto člověka, ale zatím se v takovem světle ukazuje.
o 01.08.2007, 09:40 | Luke-Jeep
a ja rikam co kdyz ten clovek (giga znam) proste TEDnema y penize ale chce jezdit dal?co kdyz se mu doma neco pos*alo a musel dat vetsi castku nez predpokladal... proste nebere80k/mesic tak tedka chce prozatimni reseni a kazani o tom jakej je looser a ze to auto ma prodat asi neni to na co ve svem threadu cekal tot vse...
o 01.08.2007, 10:03 | out
luke-jeep: jasně stát se muže a pokud to tak je, tak se z toho všeho snad rychle vyhrabe a zase vše bude ok. bral sem to tak všeobecně, že hodně lidi se zbytečně přecenuje a zakladají si akorát na problemy a odnašejí to věci(lidi,zvířata-parafrazuj si to jak chceš)co za nic nemužou.
gigovi bych asi nejspíš doporučil když hned první zasek byl u vyfuku auto prodat než bude potřaba udělat něco na motoru a koupit si radši 328 z ktere bude schopen udělat pěkný auto.
znáš to, dám tam tohle protože na tohle ted nemám, ale myslíš, že až nato bude mít, že to vymění, když to vlastně "funguje" a peníze sou potřeba zase na něco jinýho?
o 01.08.2007, 11:42 | gigo
Takže děkuji všem co mi dali nějaký tip. Jsem velmi rád a líbí se mi remus... cena je ještě docela v pohodě.

zároveň děkuji těm co se zastali mé osoby.

ke KAZATELŮM se vyjadřovat nebudu.

Auto v žádném případě nezanedbávám, ale zkrátka nemám nyní možnost dát 20k+ za výfuk.
o 01.08.2007, 12:47 | out | Upraveno: 2007-08-01 12:49:27
neber to jako kazaní, ale dobrou radu ne mnou vymyšlenou.
jinak pokud je to tak, tak hodně štěstí, at do něj musíš vražet co nejmín, ale tohle je právě to auto co ti to umí vrátit:-)
proto je pak docela smutnej pohled, když vidíš jak to auto končí...
o 01.08.2007, 12:52 | Luke-Jeep
out: jen takova poznamka... mnohdy lidi kery do toho autika davaji ty penize opravdy vytazeny az z uplnyhodna prasatka se o to auto staraji lip a s vetsi laskou nez lidi co na to maj penez dostatek...
o 01.08.2007, 15:18 | gigo
Luke-Jeep: to jsi napsal naprosto přesně!
o 01.08.2007, 15:40 | Smrada (M)
Luke: AMEN
o 01.08.2007, 16:55 | out | Upraveno: 2007-08-01 17:00:03
luke: ano takovemu člověku se říká fanda a za toho si dovolím považovat i sebe, o to víc mě to pak mrzí když nastane to co sem popisoval. možná to jen blbě podavam, každopádně pohled na většinu těhdle aut mi dává zapravdu a věcma jako vyfuk a narazníky to většinou začíná(bohužel ve většině případu co sem stihl vypozorovat ne kvuli nějaké upravě, ale proto, že prostě vyfuk zrezl a tuklej narazník je origo moc drahej a pak už se to jen veze:-()
gigo:nemyslím to ted na tebe, beru to všeobecně jako zkušenost.
o 01.08.2007, 17:26 | Machča
ja to taky znam vsechny prasule co mam seru do auta sic mam jinak hovno ale aspon mam auto v dobrym stavu ale zatim jeste nejsem tak starej na budovani hodnot mam dost casu az budu mit auticko ve stavu kterej si predstavuju
Gigo : lepsi nejakej vejfuk nez zadnej a jezdit s M3 jak cikan v zigulu bez vejfuku ze jo .-)
o 01.08.2007, 21:12 | Luke-Jeep
ja sem taky ten pripad... ale brouk uz dneska jede jak kuwa!
o 03.08.2007, 09:33 | owec
out: jsi tady asi jediny, ktery pochopil to co jsem napsal.
o 03.08.2007, 10:12 | Luke-Jeep
owec: ja ti reknu na rovinu ze sem sice pochopil co jsi chtel napsat ale neresim to uz jen kvuli tomu jaky jsi zvolil ton...

Ja ti reknu ze mam rekneme tedka kuéevsky hluboko do kapsy... (firma pro kerou sem delal se zhroutila) tak investice do brouka proste mus pockat... a proto ho mam prodat??
o 03.08.2007, 12:07 | Fridom
owec : on asi každej pochopil co tim chtěl básník říci, ale jak si to řekl !
Taky budu potřebovat spousta věcí na auto které splácím a budu mít co dělat na ně sehnad peníze, ale jen kůli tomu že teď zrovna finančně nevycházím, tak přece auto neprodam, taky to jsou věci, které z ohedem na cenu auta jsou zanedbatelné, ale prostě teď na ně neni.
A kdybych měl vybírat znovu, i tak bych si vzal to samé auto !
o 03.08.2007, 16:07 | dddd | Upraveno: 2007-08-03 16:08:08
tady jde o to, že ty třeba mužeš počkat, než našetříš a pak to vyměnit, ale on chce bastlit nejakej dual, to ho bud bude muset podvěstit pod M packet ne bo do nej řezat ,ale je to jeho věc, horší je , když najednou se něco stane on se pak potřebuje auta zbavit a prodava vlastně bastl no, ale zdůraznuji, že je to věc čistě jeho
o 03.08.2007, 16:51 | Luke-Jeep
a do te doby jako bude chodit pesky jo? ach jo
o 03.08.2007, 16:53 | Fridom
Luke-Jeep : Tak nějak :o)
o 03.08.2007, 17:03 | tappaja
A gigovi ten vejfuk totalne uhnil, upad? Pise, ze chce "okorenit zvoucek a vzhled" coz bych u tohodle typu auta urcite neresil nejakym bastlem "2x layting jen at to rve"
Cervin mu nastinil ruzny reseni.
Ta energie vynalozena na provizorni bastl neni zadarmo, stejne jako nejaky univerzaly, jen zbezne sem kouknul na ebay, je tam toho vic nez dost, ceny celkem prijatelny.
o 03.08.2007, 17:56 | Machča
me trebas vejfuk uplne neuhnil ale corli mi ho cikani ehm tedy romove at me nekdo nenarkne ze sem rasista pred kauflandem chteli ukrast koncovku co jsem mel navarenou na konci ale vyfuk uz nebyl top tak to proste urvali i s tlumicem tlumic zahodili do krovi ale po navsteve autodilu meho kamarada jsme nasli jeden lonsky zapomenuty zadni tlumic novy origo ze si prej ten clovek co si ho objednal pro nej neprisel tak mi ho nechal se slevou 10t a ze 14t co normalne stoji zadni dil origo jsem ho mel za 4t mel jsem stesti normalne ho nemivam
takze at to gigo udelas jak to udelas je to tvoje auto a tvoje vec no a fandim ti
o 06.08.2007, 00:19 | McMarty
jak to tak sleduju tak se tu krome par rozumnejch nazoru se jen resi kulove, gigo chtel radu a ne kazani a tim ze si tam da neco jinyho podle sveho gusta neznamena ze neco nici.

Podivejte se na M3 lonskeho drift kinga dva vyfuky na kazde strane jeden.
mistr evropy v driftech dve prazdny rory od motoru az do zadu a ty auta kurva jezdi.
by me zajimalo kdo z vas tech chytraku tohle auto ma prolezene tak ze muzete blbe kecat!
o 08.08.2007, 10:52 | Machča
ale bez vejfuku to strasne rve a vir v nadrzi a to asi nebude tak uplne vhodny na civil provoz .-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3489 sekund.