Navštíveno 1732x

ahojte. mam takovy mily problem a rad bych ho vyresil. chystam se na koupi novych kol pro moje auticko a libi se mi nasledujici dve varianty v rozmeru 8*18 a jelikoz asi neni moznost videt na vlastni oci chci poprosit o VT lidicky co to dobre ovladaji a ostatni bych rad poprosil o hlasovani, ktere kola se vam vice libi? OZ nebo TOORA??? popripade budu rad i za napad na nejaky treba uplne jiny kola s popisem o jaky se jedna... predem moc diky.
bylo by to na tohle auticko... zjistil jsem, ze fotku celeho auticka z boku nemam tak snad alespon na predek....

OZ...

TOORA...

predem dik za rady a nazory
jeste jsem uvazoval o alessio spider v 19" co myslite?

snad tahle fotka by mohla byt dostacujici pro VT...

Zkusím udělat VT až budu doma.. tzn. navečer... Ta poslední fotka je na VT uplně k ničemu.. Moji favorité jsou alessio...
Alessio anebo Toora. jako kola od OZ mam rad,ale temto sem na chut jaksi neprisel
Já bych řekl, že ty OZ by tý alfě mohly slušet..

30.07.2007, 12:10 |
m1tv | Upraveno: 2007-07-30 12:10:34
rozhodeně OZ jak vzhledem tak i kvalitou alesio nebrat .. težky a blato:(
takze je toé zatim jasny:-)
alessio 1x brat a 1x nebrat
oz 1x brat a 1x nebrat
toora snad vypada, ze zatim nikdo nerekl nebrat takze zatim vede:-)))
zatim dik badczech za slib a doufam, ze se povede. jinak k te fotce je focena z patra domu coz je asi videt:-)) ale kdyz jsem ji otevrel na svem PC tak auto bylo vetsi:-))) ta fotka je delana ve velkym rozliseni a sem ji to nejak zkrouhlo tak proto jsem psal, ze by mohla byt dobra... po vlozeni jsem si sam jiz odpovedel, ze asi nebude nejlepsi:-)))
jinak nevi nekdo kde by bylo mozne si ty kola prohlidnout v realu a pripadne i porovnat.... nejaky firmy co je maji skladem atd.?

30.07.2007, 14:13 |
Fridom | Upraveno: 2007-07-30 14:14:42
Nemam tucha za ty OZ stojí,ale které budou pro mne asi vhodnější, tak to tyto, mam černé auto, tak to chce kola co vyniknou.
A tyhle stojí kolem 20 litrů, což docela de.

Tak se mi to snad podarilo trefit ten rozmer.. Nejsem odbornik, tak pripadne nedostatky omluvte, please... Snazil jsem se...

druhá.....

a posledni...

po tom, co jsem to dodelal se mi nejvic libi ty OZ...
Tady je trochu niz.... Ty kola se mi moc libi na tom...

alessio nebrat, jsou to hrozně měkký kola.. vlastní zkušenost!!

30.07.2007, 22:34 |
m1tv jedine OZ natodle aute pecka ..
ty OZ ty by na to jako sly.. :-)
badczech nebo volastne edo moc dik. odvedl jsi myslim dobrou praci, ale v rozhodovani mi to moc nepomohlo. kdyz jsem videl ty toory tak se mi moc libi, ale vsichni pak pisou OZ a ty taky nevypadaji veru zle:-))) ty alessia vypadaji desne, ale myslim, ze ve skutecnosti by to tak spatny asi nebylo... jeste jednou moc diky vsem za nazory.

01.08.2007, 15:56 |
Lefi paajiik : auto dělaš pro sebe,tak tam dej to co se libí tobě a ne ostatním!
Lefi: jen jsem chtel zjistit jak ktery kola budou cca vypadat, ale stejne je to zapotrebi videt v realu. alespon ty kola, kdyz uz ne na aute. tak samo, ze auto delas, aby se libilo hlavne tobe, ale kdyz ti deset lidi trebas rekne, ze je to hruza a jeden ti rekne, ze to ujde tak si asi pomyslis jestli nemas treba spatnej vkus. treba se ty kola k autu nemuseji vubec hodit i kdyz vypadaji samotny dobre atd... a tobe jelikoz se libi ty kola a chces je na to auto tak to treba jako celek nedopadne a to si ne kazdej dokaze predstavit. kolik ja uz videl hezkych kol na hezkych autech, ale na ktery mi vubec nesedely... byl to jen muj nazor nebo nazor vetsiny to nevim. ale kdyz se to majiteli libi tak proc ne, ale treba si jen vybral paradni kola, ale na uplne jiny auto... doufam, ze mi rozumis. myslim, ze kdyz se clovek poradi tak tim nikdy nic nezkazi. to vis kola za 40t nekupujes kazdy den...

02.08.2007, 09:07 |
Lefi Jo já ti určitě rozumim,mě se taky popravdě víc líbí(jen podle VT,což je v realu uplně o něčem jinym)ty OZ.Ale Toory nevypadaj taky zle a když se dneska rozhlídneš tak sice ta kombinace černé leskle a stříbrne je moc pěkna (OZ) ale už je ma v tuhle dobu každej druhej :(
ale jsou to tvoje prachy tvoje auto,dělej jak uznaš za vhodny ty.
nechci taky zapadat do sedi. chci jit vlastni cestou coz uz dosti jdu svym autem, ale jako ostatni mam 4 kola 4 dvere motor kufr atd atd a to ma kazdy takze ne vzdy to jde...:-) a myslim, ze tyhle kola ma docela malo aut. ta kombinace je sice posledni dobou hit, ale kazdej druhej to asi neee. spis ma kazdej druhej normalni elektrony a konec. tohle maji jen dobre udelany auta od lidi co maji vice penez a tech tolik neni. fakt, ze na tuningach jich je dost, ale to je jasny, kdyz se sjedou z cely rep. a vystavuji se jen ty super kary. to pak muzes napsat i o chromech, ze to ma kazdej druhej, ale ty ja nechci, protoze se mi to zda prehnany nehlede na udrzbu asi budou narocnejsi a ja zase nejsem takovej cistic abych jen pucoval kola a ta cerna je v poho a tech par stribrnejch paprsku vezmes vapkou max hadrem setres a je zase parada...:-))) co myslis? a abych rekl pravdu tak ty toory se mi libily jen na prvni dojem. ted co se na to koukam den co den tak jsem si ty OZ uz zamiloval tak doufam, ze v realu to nebude vypadat silene....
Paajik: klidně mi na mail pošli jiné fotky auta, třeba celý z boku, tzn. obě nápravy a uvidíme, já ti to upravim a pošlu....