Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > gti 16v-z niceho nic vypne

o Navštíveno 747x o
o 29.07.2007, 15:37 | koki...
hej lidi ja se snad poseru,takhle si jedu na projizdku s mojim vw golf II 1.8gti 16v,jedu na benzinku natankuju za 500kc(nebojte natankoval sem spravne natural95),jedu dal a najednou auto zacne cukat asi 3krat zastrili z vejfuku a vypne se,tak zastavim normalne nastartuju a normalne odjedu domu...a druhej den ze to skusim a zase to samy,tak fakt nevim...kamarad rikal ze je to asi nakym cidlem,za ho sezenu na vrakaci za par stovek...jo a a taky mam asi v prdeli altik,protoze pri malejch otackach nedobiji,zacne dobijet az tak na 4000ot,tak se chci zeptat estli nekdo za slusnej peniz nerepasuje altik nebo estli nema nekdo nakej prebitecne a nebo estli to neni spojeny s tim cidlem...a taky mam v hajzlu servo tak bych taky koupil do 2500kc...:-)))uz me to proste sere jak se mi to sere!...predem dik robin z liberce

o 29.07.2007, 15:44 | mishan
mě dělalo něco podobného a mam pocit že to bylo čidlo volnoběhu nebo tak nějak, řídí to množství paliva a zapalování asik, vic nevím. Zkontroluj si ještě, jestli máš v pořádku hlavní palivové čerpadlo v nádrži
o 29.07.2007, 16:44 | koki...
jo diky moc..a za kolik se da sehnat to cidlo volnobehu?to bude urcite ono protoze mi to rikal i kamarad ale nebyl si jistej...
o 29.07.2007, 22:05 | mishan
no tak to nevím :-( asi vrakáč někde
o 29.07.2007, 22:27 | Proffesor_W
Cece me neco podobneho dela auto taky a dela to posledni dobou na 95ku od Shellu a Benziny. Kdyz vezmu 99 Benzinu nebo cokoliv od OMV tak je vse ok. na ten shell mi to delaji dokonce dve auta :-) 106-ce litaji otacky jak zbesily a renault strily do vyfuku. Ale to je 100% zdejsi Shell benzinkou protoze rozhodne nejsem sam komu to dela :-) ... takze bacha na Shellku v Boskovicich.
o 29.07.2007, 23:21 | Machča
taky se mi parkrat hole stalo u spatnyho benalu ale ja mam fyjat takze jsem na sem tam poruchu zvyklej :o)))
o 30.07.2007, 00:34 | owec
zastav se u me. dame to dohromady. zadne cidlo to nedela. servo mam a urcite neni v haji cele, ale bude to nejspis jen cerpadlo, altik mam taky, takze neni problem. tel: 777 894 750
o 30.07.2007, 17:08 | koki...
lidi,tak sem vymenil teplotni cidlo a bezi to i kdyz nechapu jakej na to ma vliv ale to je jedno..jo a altik byl jenom dost povolenej,tak sem ho na hulvata dotah a je klid,dobiji...tet uz jenom to servo no:-(...
o 30.07.2007, 17:18 | Pepíno_Honda
teplotní čidlo dává informaci ŘJ o tom, jestli už je motor ohřátý. podle toho mění poměr paliva vs. vzduch...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4624 sekund.