Navštíveno 2002x

jeste ti neco nafotim pokud chceš ale ted mam KO zada

29.07.2007, 00:16 |
Timbo mas to pekny chlape BTW. Kdy se stavis na ten obed :-)
Diky :c))) Prosim hod mi do maila tvou adresu ... v Nemecku jsem vic než v ČR ... ale přizman se ... fakt už jsem na to zapomel :c))))))))))))))
kola delají auto....celkove je to podařená kára...Gratuluju

29.07.2007, 15:35 |
DaNNy Ahoj, diky moc za foto!!! mas to mooooc hezky!!! Mame to hodne podobny-mrkni par radku nize-tam jsou fota meho. Odkud mas tu masku?? jake ma mrizkovani?? jestli ma plastve, tak ji chci taky:-)) Na tyhle predni svetla jsem koukal na ebay...moc se mi libi-mas v tom xenon?? Kola 16"?? Muzes jeste kdyztak pak nekdy hodit foto vnitrku a zadku?? diky moc!! mej se fajn
Nz.Maska je kamei.Nn xenon nemam a ani ho nechcu.Kola jsou 8x15 a 8,5x15.Fota ješte nejaka udelam.Čusa

29.07.2007, 16:47 |
DaNNy kde je mozne tu masku sehnat?? jaky ma presne ten vzor mrizkovani?? nemas treba detail???
to nema plastve a ty maš světlá světla tak bys tam mohl mit klidne tuto

29.07.2007, 17:40 |
DaNNy krasna fotka! ja bych tam prave chtel dat cernou bez znaku s plastvema-v narazniku mam taky cerne plastve orig. GTI, tak aby to bylo stejne... Tyhle pricky mam taky moznost, ale nevim, jestli se to k tomu sedet:-//
jjj chapu, fotka je od moře z Athen ME EMMA 2005 a mam jich nekolik, nekdy ti nejake pošlu
polo pekny a vzadu ty kola hodne vylejzaj

30.07.2007, 11:09 |
Katy 2tazzz: dobra zmena za Borbety... ;)