Navštíveno 1858x

Ahoj kluci...chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s timhle autem..myslim že ten typ co chci já se dělal od roku 2002...spolehlivost cena dílů atd...díky moc

nevim jak tenhle ale ta předchozí generace nic moc teda, aspoň zpracováním, chtěl jsem do něj přelés z Civca rv96, a svezl jsem se ve třech coupe rv. 99-00 hrůza, šílený látky na sedačkách, plasty hnus, palubka jakoby pogumovaná a po otření rukou na ní zůstavaly žmolky, jedno z nich bylo v kůži a na to že to bylo "jen" 6let starý auto a na tachu cca 90tis tak sedačky popraskaný (všechny), při zabouchnutí dveří se ve všech ozýval nepříjemný plechový zvuk a ještě něco chrastilo ve středovým tunelu (asi lanovody k ručce), každý auto bylo na jiným místě a všechy chrastili stejně, takže jsem od něj upustil ... ale byl to ten předchozí typ, takže nevím jak je na tom tenhle ....
zkus
[ Link ] dost záleží na předchozím majiteli, jinak je to spíš běžné auto co vypadá jako sportovní, motorizace nejsou na sporťák nijak excelentní, potenciál má akorát 2.7V6 jenž je však v sérii značně přiškrcenej a v nízkých otáčkách línej (2.0 ho dá s prstem nose), díly nejsou problém, ceny rozumné, banda speciálních dílů a doplňků v US a Koreji
Mel a mam dve Hyundai Lantra-motorove podvozkove uplne to same a nemuzu rict pul spatneho slova....
otec prave prodal 2,0 rok 2003 najeto 45tkm za 300k
predtim mel starsi gen. - neda se srovnavat, sli hodne dopredu
zpracovani jako Evropsky auto, vyborny sedacky, velky kufr, semtam nejakej pazvuk na kostkach - hlavne kolem kufru, nic hroznyho
dlouhodoba spotreba 7,9l
jede to pekne, nic moc odspoda, trhac asfaltu to neni (0-100 9,2s, max. 230tacho)
podvozek pomerne tvrdej, jizdni vlastnosti standartni, nic extra
dozadu jen deti, nebo do 170cm (misto nad hlavou, skrtas o zadni okno)
behem tech 4 let bez jediny zavady
posli do mejlu, co bys chtel jeste vedet
Ja mel 2,7 V6 v plne palbe co jen do toho davali- jen tak na chvili na vyblbnuti a jede to jen na 1,2,3 pak uz o nicem! Zere to jak svina a prodat uz se to pak vubec nedalo! A to melo naje to cca 60tis!
Takze asi jen 2,0-toho se lidi tak neboji a ma to mensi spotrebu! V zivote u Hyundai nechci videt-at si kazdy rika co chce! Z venku ty auta docela pekne vypadaji-ze vnitr uz je to horsi a motory proste neumi!!!
Radsi si kup nejakou Hondici,Báwo,... jen ne Kkorejce a udelas Milionkrat liiip!!!
Jinak jako Vlastah v tech vlastnostech!
stich:-)kdyz me sezenes bawo s toho roku a v takove vybave za cenu hyundai beru hned.-)
Briann: neslovickar !!!:-))
Kazdy vi,ze ktere koliv bawo,honda nebo auda- klidne o dva roky starsi-strci jakekoliv Hyundai,Kia, ...2003...do kapsy levou zadni!
Zkratka se nedaji srovavat jak materialy interieru,motory,jizdni vlastnosti!
A to ze Hyundai kopiruje dizajnove co se da-to snad mluvi za vse!
Mozna za 5-10 let uz budou zase nekde jinde,ale tet fakt NE!!!
A to auto jsem mela asi rok tak vim o cem mluvim!!!
Briann: to je přesně o tom, buď si koupíš pořádný auto a připlatíš si, nebo bakelitovou napodobeninu za krásnou cenu, teď už začínám chápat tvoje názory z přechozích threadů - neber to ve zlym
musis slovickarit...je to o cene..za to za kolik korejci prodavaj svoje auta je to bomba,kvalita je dobra..opakuji dobra ne uzasna nebo buhvi co....rikam litam pracovne uz druhou hyundajkou a nedam dopustit..za malo penez hodne muziky a jeste sem do ni nedal ani prd a to am anjeto 230litru dle tacho...
a preber si to i tak ze hyundajku coupe z 96 koupis za 50-70 litru a treba eclipsa z toho roku za 150 a vejs...
a pro hodne lidi je to brutal rozdil,takze si myslim ze sou to dobra auta za ty ceny...korejci udelali velky pokrok..
a jinak sorry za OT..nebudem to dal resit..chtel jen slyset nazor...nekdo je psokojenej nekdo ne..
Ted jsem do nej delal predvadecku sony... :o) vnitrek pomerne prijemna kozenka.. sedaky slusne anatomicky a pomerne pekne drzi telo.. v predu mista mraky.. v zadu uz o neco min ale porad zadna tragedie na kupe.. Co se tyce jizdnich vlastnosti nemohu soudit.. :( Ale pohledove velice povedeny kousek.. moc líbí.. :o)
Ps: Ma to merak kroutaku... :o))))
A okamžitý spotřeby.. ta ručička tam lítá jak šílená :o)
Jezdil jsem 14dní s 2.0 a svezení hezký.. Ne že by to rvalo asfalt, ale pokud se to točí, tak to jakž takž jede :o) Už je to docela evropskej model, zpracování ujde, design bych řekl povedenej..
no kluci díky...měl jsem hlavně strach z poruchovosti...tak uvidíme...určitě řeknu co jsem nakonec koupil..ještě jednou dík všem

30.07.2007, 09:12 |
fredy asi tak, já mám Fiat Coupe 1,8 malé úpravy cca 140 koní Hyundai Coupe je 2,7 V6 a má tuším 160 koní.... prostě ten motor musí mět daleko víc koní minimálně o 50...
Fredy:casem az projedes vic aut poznas ze kone vubec nerozhoduji...
fredy: to kupátko jde kitem vyladit na 280 koní, jinak případně změnou softu řj +20hp, výfuk laděný +14hp, sání +7-9hp
To je pravda je rozdíl italský koně a korejský koně já znám ty italský fiat coupe 2.0 16vt

30.07.2007, 22:23 |
jarda šestikule :o)))))))))))
u fiatu jsi krapet zapoměl že tam je T viď ...
můj příspěvek byl ke kupátko od Hyundaie
mi nerikej ze 20 koni jen softem to by to musel bejt nejakej hodne stazenej motor u turbiny bych veril ale u atmosfery nevim
však ten motor je hodně staženej, 123kW na 2.7V6 je přece žalostný, v Koreji a US si mohl zákazník nechat udělat ofiko úpravu na 139kW, v Koreji se s tímto motorem ve starým SantaFe jezdil regulérní závodní seriál na okruhu