Navštíveno 1165x

24.07.2007, 19:52 |
RudyV Zdar chlapi.Mám dotaz . Čím nejlépe přilepit koženku v interiéru na palubku a obložení dveří? Díky Rudy.
Já jsem to lepil Alkaprenem. Nestojí moc a drží to. Mám tim tapecy, sloupky, palubku i strop. Lepil jsem tim i koberce...
tak tak, Chemopren a tomu podobne. Ja jsem lepil 3M lepidlem ve spreji a nedrzi to tak jako obyc Chemopren, ktery je podstatne levnejsi.

25.07.2007, 10:21 |
Katy pouzila jsem Chemopren extrem (zelenej).

25.07.2007, 11:35 |
RudyV Tak fajn ,díky. Ještě maličkost.Když to budu nahřívat a trochu natahovat,nebude to lepidlo dělat problémy? V časopise jsem četl,že to dělají nějakým dvousložkovým lepidlem a to se uvádí do činnosti až po nahřátí na 80 stupňů a pak to drží jako pes.Jenže nenapsali co to je zač. Jako všude,nenapíšou nic. Díky Rudy.

25.07.2007, 12:57 |
Katy prvne si to nastrihej jak potrebujes, pak to potri lepidlem (obe lepene strany)....chemopren nech tak deset min."vyschnout" a pak prilep... ale delej tak,abys to nemusel odlepovat uz ;) Me zatim vse drzelo...newim jak myslis,ze by lepidlo delalo problemy. jo a na zahyby treba kolicky pouzij - at ti to "neutece".

25.07.2007, 18:02 |
RudyV Díky Katy.
Jen jsem chtěl vědět jestli to lepidlo nebude zlobit až bych tu koženku nahřál. Jinak moc dík. Až dorazí koženka,jdu na to. Rudy.
Jsem zvedav, co ti chemopren udela v horku, na natazeny kozence, respektive v nejakym prolisu.
Snad ten odkaz pojede, je to vyzkouseny a drzi
[ Link ]

26.07.2007, 09:52 |
Katy 2tappaja: drziiii ... a to stoji na slunku denne uz 14dni ;)
ale "domecky " jsem blbec nezahla na krajich, jen ostrihla na hrane...a na jednom mi ta latka trosku "utika". Byl to stejne pokus,takze to predelam a zahnu a zalepim az za kraje ;).

28.07.2007, 17:22 |
RudyV tappaja: A který z těch lepidel bys doporučil? Dík. Rudy.