Navštíveno 5755x

Ahoj, má někdo zkušenosti s VI. generací ve verzi 2.0 GT ? Na co si dát hlavně pozor při koupi ? Dostupnost náhradních dílů případně ceny servisu a reálná spotřeba .. ?
Díky

23.07.2007, 21:28 |
kodl zajdi si na www.toyotaklub.cz a ve foru se hodně dovíš,
no ono kdyby do tý nový dávali pořádnej motor, tak by se taky dala
taky jsem tuhle chtěl, ale sociálnější verzi s motorem 1,8 ale nakonec jsem zase skončil u Civica :-)
když jsem sháněl informace, tak většina uživatelů potvrdila spolehlivost, ceny dílů jsou více méně stejný jako na každý jiný auto (kotouče, destičky, apod...) samozřejmě že japonec někdy dokáže překvapit ...
na že působí robusně, tak je dost malá, hlavně zadní sedadla jsou téměř nevyužitelný (leda pro tašku), kufrt taky nic moc, ale kdybys řešil místo v kufru tak asi nebudeš shánět sportovní coupe

25.07.2007, 19:17 |
Kotva Jako Kleneex.. A kdyz Celicu tak GT-Four :)

25.07.2007, 22:02 |
MaxxT celica super kara.. skoro jako MR2 :-))
Je to skoro rok co jsem si usmyslel, že jí musím mít no a po dvoudenním maratónu kdy jsem v úterý vyrazil Vyškov -> Olfen (DE) a včera po vlastní ose zpět Olfen -> Vyškov mám konečně svůj vysněný vůz doma. Čeká mě jen přihlášení, výměna oleje, rozvody, fólie, hudba a pak doufám a věřím, že spousta radosti a zábavy. Jinak co jsem si užíval na německých dálnicích (sníženej podvozek) mě velmi rychle přešlo po průjezdu Prahou a následně D1 a.k.a. tankodrom. :-(

Tož vitaj v klubu Celic ;o))))) !!!!!

12.06.2008, 18:39 |
m1tv kotas congrat. viz mail :)

13.06.2008, 01:05 |
Syrup pro me sice jedno z nejosklivejsich aut, ale at slouzi! ...
Ach jo. Moje kdysi vysněná kára :-(
Jestli japonce, tak přesně tohodle, když pominu evo, nebo sti.
Je to jedno z mála aut, které vyloženě sekne bílá, ale ta černá je taky šlupka.
krasna a zaroven dle me nejhezci model
gratulace

13.06.2008, 22:19 |
JP Moc pěkný, gratulace:)

13.06.2008, 22:20 |
Rudi krásná kára
Díky všem, fakt jsem si splnil sen a mám obrovskou radost, o víkendu se trošku leštilo a lak je na svoje stáří neuvěřitelně zachovalej. Jinak Vmax zatím 230 tachometrovejch a ještě by šel. =o)
A jinak jako Syrup. =o)

16.06.2008, 06:51 |
Kotass | Upraveno: 2008-06-16 04:55:21
Něco málo kýče. :-)
Kola jsou dost zalezlý, bude změna ale tak maximálně o palec větší a to až na příští sezónu, tuto jenom technický věci a něco málo hudby, jestli má někdo zkušenosti s instalací tak milerád přijmu rady a inspiraci.

kola jdou opticky zvatšit stejně jako jsem to dělal na svojí Celici já ( ostatně taky černá 2.0 GT - ´96 ) ... čelní strany se dají vyleštit a zbytek nastříkat ( nebo leštit celé kolo ) . Mně to přišlo nejideálnější protože k černému autu to docela sedí ! tak hodně zdaru
Gratulace, vypada super!
Jakej je to rok?

25.07.2008, 16:06 |
sk8ty Jéééé,moje Calibra..Foceno v Pístovicích,néééé?