Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jaké brzdy?

o Navštíveno 1413x o
o 17.07.2007, 07:49 | brenky
zvažuji o upgradu brzd na autí...je to omega MV6 3.0.
uvažoval jsem o kotoučích ATE Powerdisk nebo vrtaný kotouč Zimmermann. (cenově jsou cca shodné). Poté, jaké destičky k těm kotoučům? Určitě to chce už něco lepšího, protože auto má 2 tuny a občas se rád proletím,. tak to chce něčím ubrzdit. A pak mě zajímá, jestli se ty kotouče vlezou do sériových čelistí.
Popř. pokud by jste věděli o lepších brzdách než jsem vybral já, za rozumné peníze (do 10k sada/náprava), tak napište pls jaké, popř. kde je koupit. Dík moc.

o 17.07.2007, 08:24 | Zdenek (A)
Nejsem zadnej odbornik na brzdy, ale mohu dat k dobru zkusenosti s Zimmermannama. Doporucene a odzkousene desky jsou k nim Ferodo. Konkretne ja vozim Zim. vpredu i vzadu. Kupodivu i zadni jsou vrtany ;-) Desky jsem tam mel zpocatku Ferodo Racing DS2500. Pak jsem z duvodu docasne nedostupnosti tehle desek dal Ferodo Performance. Celkove mohu rici, ze jsem spokojenej. Nebrzdi to za bezneho provozu o moho lepe, ale znat je to kdyz jsou brzdy poradne roztopeny. Pak je brzdny ucinek lepsi a hlavne mi nikdy tyhle brzdy "nezvadly". Kotouce se nekrouti, nepraskaji, nemodraji. Pravda, ted uz maji svuj zenit za sebou a zaslouzily by vymenu, ale nejak nejsou chechtaky :-(
o 17.07.2007, 09:40 | Luke-Jeep
no ja sem na zimmermanny pouzil desky od OMP (racing radu) a taky maximalni spokojenost... jen cena asi polovicni proti ferodu ;-)
o 17.07.2007, 10:12 | brenky
a nejaky shop (e-shop) kde se to da koupit?
nebo neprodava to tu nekdo?
ty zimmermanny maji jen ilustr. fota a to mi nestaci.
muzete pridat foto pokud mate nekdo? dik
o 17.07.2007, 10:27 | Zdenek (A) | Upraveno: 2007-07-17 10:28:21
Jsou za kolama blbe videt, ale lepsi nemam:
Predni: [ Link ] [ Link ]
Zadni: [ Link ]

GRRR. Paja ma zakazny linkovani zvenku :-( Ach jo! Paranoia!
o 17.07.2007, 10:29 | Zdenek (A)
Tak jinak:

Predni: [ Link ] [ Link ]
Zadni: [ Link ]
o 17.07.2007, 10:55 | JR
brenky: jakej tam mas rozmer kotoucu?
o 17.07.2007, 11:10 | brenky
JR: to netusim...jsou tam origo opel...pokud tam nedal majitel neco jineho. ale rad bych tam dal treba vetsi prumer...to by melo byt lepsi, ne?
o 17.07.2007, 11:12 | JR
napis mi na icq
o 17.07.2007, 12:59 | Kapka (M)
Zimmermann kotouce plus desticky Ferodo DS2500...tohle je primo doporucena kombinace od vyrobce Ferodo....tohle je z mojeho RSka...

foto k příspěvku  od Kapka

o 17.07.2007, 13:04 | Luke-Jeep
:-)) doporucena od vyrobce :-)) muheheee no nic...

ja taky cetl ze ke kameram Sony sou doporuceny jen sony DVDcka :-))

jakoze je to supr... ale myslim si ze to neni jedina alternativa ;-)
o 17.07.2007, 13:28 | Zdenek (A)
L-J: "doporucena" neni "prikazana" takze to opravdu neni "jedina" kombinace ;-)
o 17.07.2007, 13:32 | Luke-Jeep
ja vim jen me to podabavilo... jak rikam kombinace osvedcena nicmene na me ty desky byly zbytecne drahy ;-) sem chudej vsak to vis ;-)
o 17.07.2007, 13:34 | clown
LJ ... nj ..
kdyz se pul roku valis zadara u more, tak se nediv, ze si chudej :o))))
o 17.07.2007, 15:09 | Kapka (M)
Luky vis jak ..na brzdach a gumach nikdy nešetřim..to je to jedine co me dokaže zachranit v nejake krizovce..abych si pak nadaval až budu lezet v nemocnici že jsem usetril treba tisicovku na destickach,ktere pak me nedokazali zabrzdit z velke rychlosti...to tam dam radsi desticky ktere jsou k tomu doporucene..sorry..kdo se mnou nekam už jel,tak vi že tahle kombinace brzdi hodne dobre i ve 4 lidech v serpentinkach ve Svycarsku pri blaznive nocni honičče s STi..že ju Johaniku :-))) i po cca hodne ostre jizde 30km to furt brzdilo..
o 17.07.2007, 18:20 | cupra.165
no mam tu samou kombinaci jako Kapka na ibize a po 3 ostrych kolach v Moste sem slapal do hovinka...:-) je pravda,ze serie odesla uz po kole a pul :-) Ale pro bezne auti pro sem tam rychlejsi svezeni je vrele doporucuji
o 17.07.2007, 20:34 | u-geen
Ja mam Powerdiscy na Toledu a taky spokojenost. Jinak kupoval jsem na mjauto.cz ...
o 17.07.2007, 22:50 | Luke-Jeep
Šašek: hele neser woe ;-)

Kapka... pokud OMP desky brzdi rallye auta tak mi to jako dukaz kvality taky staci... je to proste reklamni tah a ja ti ho neberu ;-) je to v poradku ze to funguje! ja jen rikam ze je i jiny KVALITNI reseni... jinak s tebou souhlasim co jsi napsal ;-)
o 18.07.2007, 09:05 | JR
Cupra: jeste zkus brzdovku, kterou jen tak neuvaris :-))
o 18.07.2007, 12:30 | clown
a pancerovany hadicky mate ???
viz MARA a S4 .., po vymene brzd to furt nebrzdilo ..., pak prisli na to, ze se origo roztahujou hadice :o)
o 18.07.2007, 15:40 | cupra.165
JR: vidis,to mi nenapadlo,ai nevim,jak na tom byla..kazdoadne ted mam novou,tak to pujdu prubnout :-) sem ani netusil,ze to na tom tak zavisi....ja jen videl kotouce,ktere byly chvilkama do modre :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3143 sekund.